Genel
Giriş Tarihi : 17-07-2016 14:26   Güncelleme : 17-07-2016 14:26

ASKON’dan Darbeye Sert Tepki!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, FETÖ/PDY örgütünün Darbe girişimine sert tepki göstererek, milletin kendi iradesine sahip çıkmasının tarihte eşi benzeri görülmeyen destanlık bir olay olduğuna vurgu yapıldı.

ASKON’dan Darbeye Sert Tepki!

ASKON Samsun Şube Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle;

“Dün gece 22:00 sıralarında Türkiye Cumhuriyeti televizyon kanallarında Türk Silahlı kuvvetinin Ülkemizin yönetimine el koydukları açıklamaları üzerine başlayan gergin anların, geçen zamanla birlikte devlet yönetimine el koymaya kalkışma girişiminin Türk silahlı kuvvetleri emir komuta zincirinin değil ordunun içinde bulunan, ordunun yetkisindeki imkanları gasp etmiş paralel silahlı terör örgütü tarafından ülkemize yapılan hain bir saldırısı olduğu ortaya çıkmıştır.

Yaşanan bu üzücü olay sırasında Türk Milleti birlik, beraberlik, kardeşlik duygularıyla hareket etmiştir.

Millet kendisine, iradesine ve ülkesine sahip çıkmıştır. Bizler sivil toplum temsilcileri olarak sonuna kadar sivil iradenin devamı için kesin tavır sahibiyiz ve  bu girişimleri kınıyoruz.

Asker ve polis i karşı karşıya getiren zihniyetin ilelebet ülkemizden silinmesini temenni ederin.

TÜRK MİLLETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Bu süreçte ülkede demokrasi milli iradeye sahip çıkan başta bu oyuna kanmayan Şanlı Türk Ordusunun Şerefli Askerlerine ve komutanlarına olayların daha kötü noktalara gelmemesi adına görevi başında mücadele eden kahraman Türk polisine Farklılıklarını bir yana koyup tek yürek şeklinde hareket eden  Yüce Türk Milletine Teşekkür ederiz.

adminadmin