Teknoloji
Giriş Tarihi : 22-09-2014 13:42   Güncelleme : 22-09-2014 13:42

Assassin's Creed filminden kötü haber

Assasins’s Creed hayaranları maalesef yas tutacak zira yapımın, beyaz perde versiyonundan kötü haberler geldi.Assassin’s Creedi’i geliştiren stüdyo Ubisoft ile sinema devi  Tweintieth Century Fox, yaptıkları anlaşmayla ünlü oyunun sinema versiyonunun 2015 yılında gösterime gireceğini duyurmuştu.Donanım Günlüğü'nün haberine göre maalesef bu tarih en az bir yıl ertelendi. Ubisofot ve Tweintieth Century Fox, yaptıkları açıklama ile Assasins’ Creed yapımının 2016'da gösterime gireceğini, kamuoyuna resmen duyurdu. Gerekçe olarak ise, “Yapımın mükemmel olması hedefi” gösterildi.Yağımın başrolünde ise X-Men, Macbeth, Prometheus, Slow West gib filmlerinin yıldızı Michael Fassbender yer alacak.

Assassin's Creed filminden kötü haber

Assasins’s Creed hayaranları maalesef yas tutacak zira yapımın, beyaz perde versiyonundan kötü haberler geldi.

Assassin’s Creedi’i geliştiren stüdyo Ubisoft ile sinema devi  Tweintieth Century Fox, yaptıkları anlaşmayla ünlü oyunun sinema versiyonunun 2015 yılında gösterime gireceğini duyurmuştu.

Donanım Günlüğü'nün haberine göre maalesef bu tarih en az bir yıl ertelendi. Ubisofot ve Tweintieth Century Fox, yaptıkları açıklama ile Assasins’ Creed yapımının 2016'da gösterime gireceğini, kamuoyuna resmen duyurdu. Gerekçe olarak ise, “Yapımın mükemmel olması hedefi” gösterildi.

Yağımın başrolünde ise X-Men, Macbeth, Prometheus, Slow West gib filmlerinin yıldızı Michael Fassbender yer alacak.

adminadmin