Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-12-2018 14:13   Güncelleme : 10-12-2018 14:13

Atakum, 4,5 yılda çağ atladı

Atakum, 4,5 yılda çağ atladı

4,5 yılda rekor olarak nitelendirilebilecek çalışmalara imza attıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirdikleri çalışmalarla birçok belediyeye örnek olduklarını kaydetti. Başkan Taşçı, “Atakum için daha yapacak çok işimiz, hayata geçirecek çok projemiz var” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süreçte, birbirinden önemli projelerle, bir ‘yerel yönetimler’ başarısına imza attıklarına dikkat çekerek, “Atakum’u daha da yaşanılabilir bir kent yapmak için, büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızla, ilçemizin geleceğine yön veriyoruz” dedi.

ESKİ ATAKUM’LA BUGÜN ARASINDA CİDDİ FARK VAR

Atakum İlçesinde, öncelikli eksiklerin giderilmesi ve her kesimden vatandaşa hizmet verecek projelerin hayata geçirilmesi noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve gelmeden önce, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı. Bu sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. 4,5 yıl önceki Atakum İlçesi ile şu anki Atakum İlçesi arasında ciddi bir fark var. İlçemizin artık bir hastanesi, noteri, hamamı, geçtiğimiz yıllara göre 10 kat fazla spor alanları, köy konakları, turizme katkı veren tesisleri, engellilere yönelik projeleri, kadınların sosyal hayata ve istihdama kazandırılmasına yönelik sağlam adımları var. Atakum İlçesinde, farklı yapılarda hayata geçmiş 87 proje var” diye konuştu.

GÜCÜMÜZÜ ATAKUMLULARDAN ALIYORUZ

Sosyal, kültürel, sportif ve istihdam odaklı projelerin yanı sıra rutin belediyecilik çalışmalarında da başarılı bir dönem yaşadıklarını ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemizin ihtiyacı olan ve rutin belediyecilik çalışmalarında da, tıpkı sosyal içerikli projelerimizde olduğu gibi başarıyı yakaladık. Rekor olarak nitelendirilebilecek yol çalışmalarına imza attık. Öyle ki gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızda, sadece vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmakla kalmadık, birçok belediyeye de örnek olduk. Bu gurur sadece bizim değil. Bu gurur, bize her zaman destek olan Atakumlu hemşerilerimizindir. Biz Atakumlulardan aldığımız destekle, güçle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ PROJELERİN HAZIRLIĞI İÇERİSİNDEYİZ

Atakum İlçesinin değişim ve gelişim sürecini daha da hızlandıracak projelerin de hazırlığı içerisinde olduklarına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Geride bıraktığımız görev sürecimizde elde ettiğimiz belediyecilik başarılarımızla yola devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da aynı heyecan ve hizmet aşkıyla çalışmaya, üretmeye ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki sürece dair de önemli projelerin hazırlığı içerisindeyiz. Birleşmiş Milletler kriterlerine göre, Türkiye’nin çok yüksek insani gelişme düzeyine sahip 30 ilçesinden biri haline gelen Atakum İlçesinde, daha büyük hedeflere doğru, hemşerilerimizle birlikte yürüyoruz. Atakum için daha yapacak çok işimiz, hayata geçirecek çok projemiz var. Bizim hedefimiz, Atakum İlçesini hedeflediğimiz yarınlara ulaştırmak” ifadelerini kullandı.

adminadmin