Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-02-2019 12:56   Güncelleme : 23-02-2019 12:56

Atakum Anadolu İHL Öğrencileri, 3 dilde program düzenledi

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi proje sınıfı öğrencileri, “1 Okul 3 Lisan” programı düzenledi. Bu sene dördüncüsü gerçekleşen programda öğrencilerin Arapça ve İngilizce dillerine hakimiyetleri dikkat çekti.

Atakum Anadolu İHL Öğrencileri, 3 dilde program düzenledi

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşen programa, Atakum Anadolu İHL Müdürü Zahit Köseoğlu, okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri,  öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gelenekselleşen 3 Lisan 1 okul programında, İngilizce Arapça ve Türkçe olmak üzere üç dilde sunum ve gösteriler yapıldı.  Arapça Öğretmeni Sündüz Özden ve İngilizce Öğretmeni Özge Babacan’ın önderliğinde hazırlanan programa öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Dil konusunda deneyimlerini ortaya koyan öğrencilerin gerçekleştirdiği programda en çok ilgiyi çeken kısım, Karagöz ve Hacivat gösterisinin İngilizce sergilenmesi oldu. Programda, İngilizce ve Arapça gösteri yapan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, , İngilizce “İstanbul'u Dinliyorum” şiiri, Arapça Filistin şiiri, Salih yıldız isimli öğrenci elektro gitar eşliğinde söylediği İngilizce şarkı, Yabancı kökenli  İngilizce Öğretmeni Simon Peter’ın söylediği Türk Sanat Müziği ve İngilizce-Arapça- Türkçe içerikli videolar, skeç ve Oratoryolar yer aldı.

Programının sonunda teşekkür konuşması yapan Atakum Anadolu İHL Müdürü Zahit Köseoğlu, “Arapça, Türkçe, İngilizce şeklinde gerçekleşen ve bir Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi klasiği haline gelen “1Okul 3Lisan”  isimli muhteşem programın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi

 

Program, “1 Okul  3 Lisan” dil gösterisinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekinmesi ile sona erdi. 

 

adminadmin