Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-05-2019 11:20   Güncelleme : 08-05-2019 11:20

Atakum Anadolu İhl Öğrencileri Ürdün’den Döndü

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, bu sene beşincisi düzenlenen Ürdün’deki iki aylık Arapça dil eğitimini başarıyla tamamlayarak yurda döndüler.

Atakum Anadolu İhl Öğrencileri Ürdün’den Döndü

Ürdün’ün başkenti Amman’da Merkezü’l-lügatü’l-hadis dil merkezinde yoğun bir dil eğitimi alan Atakum Anadolu İHL öğrencileri,  iki aylık yurt dışı eğitimini güzel tecrübeler kazanarak tamamladı. Sabahtan öğleye kadar yabancı hocalar eşliğinde dil eğitimi alan öğrenciler, öğleden sonra Arap rehber öğretmenlerinin eşliğinde Amman’ın çeşitli kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek bol bol Arapça pratik yapma imkanı buldular. Yabancı dil ve kültürel işbirliği konularında değişik tecrübeler edinen öğrenciler dil eğitiminin yanı sıra Ürdün'ün tarihi ve turistik mekânlarını gezme görme imkânı bulmuş oldu.

Arapça ve İngilizce dil eğitiminde marka okullardan biri olan  Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri iki aylık Arapça dil eğitiminin ardından final programı düzenledi. Final programının ardından diplomalarını alan öğrenciler rehber öğretmenleri Adem diş ve Betül Güleryüz ile beraber yurtlarına döndüler.

Okul müdürü Zahit Köseoğlu, başlangıçtan bu güne kadar emeği geçen başta okul dernek başkanı ve Canik Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sandıkçı Bey başta olmak üzere dernek ve birlik yönetimine, bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz dedi.

 

 

adminadmin