Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-05-2017 12:24   Güncelleme : 25-05-2017 12:24

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Ürdün Dil Eğitiminden Döndüler

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ürdün'ün başkenti Amman'da kardeş okul Özel Ömeriye Okulları’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Arapça dil eğitimi programını başarıyla tamamladı.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Ürdün Dil Eğitiminden Döndüler

Yabancı dil ve kültürel işbirliği konularında değişik tecrübeler edinen öğrenciler, iki ay boyunca aldıkları dil eğitiminin ardından yurda dönüş yaptı. Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, dil eğitimine verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. Öğrenciler, dil eğitiminin yanı sıra Ürdün'ün tarihi ve turistik mekânlarını gezme görme imkânı da bulmuş oldu.

Arapça ve İngilizce dil eğitiminde marka okullardan biri olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri iki aylık Arapça dil eğitiminin ardından final programı düzenledi. Atakum Aihl öğrencilerinin, final programında hazırladıkları tiyatro ve gösterilerle Arapçaya hâkimiyetleri dikkat çekti. Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Yusuf Tekin ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Nazif Yılmaz ile hasbihal etme fırsatı da buldu.

Programın sonunda teşekkür konuşması yapan Atakum Aihl Müdürü Zahit Köseoğlu “Bu program, sadece sıradan bir dil eğitimi programı olmayıp aynı zamanda öğrencilerin ufuklarını ve vizyonlarını genişletici bir program olma özelliği de taşımaktadır. Bizlere bu imkânları sağlayan bütün büyüklerimize, maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya, dernek yöneticilerine ve okul aile birliği yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi ve onlara destek olan velilerimizi kutluyoruz. Program boyunca mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârane ve olağanüstü gayretli çalışmalarından dolayı Gökhan Tunç, Semiha Yılmaz ve Fidan Demirel hocalarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca Uluslararası kardeş Özel Ömeriye okulu Genel Müdürü HişamAbdu’l-Muti’ye ve okul yöneticilerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

adminadmin