Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-03-2018 15:15   Güncelleme : 16-03-2018 15:18

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Şehit Ailelerini Ağırladı

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, 18 Mart Şehitler Günü kapsamında Atakum’da ikamet eden şehit ailelerini ağırladı.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Şehit Ailelerini Ağırladı

Atakum Kaymakamlığı’nın himayesinde gerçekleşen, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordine ettiği Şehitleri Anma Programına Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun, Samsun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, Atakum İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı, Atakum Anadolu İHL Müdürü Zahit Köseoğlu, şehit aileleri, öğretmenler,  veliler ve öğrenciler katıldı.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, şehit ailelerini Mehter Duası ile karşıladı.  Mehter takımı  günün anlamına uygun marş ve dualar söyledi.

Vatan uğruna canlarını feda eden ve mertebelerin en yücesine ulaşan şehitlerin yakınları ile yemek programında hasbihal edildikten sonra Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi camiinde düzenlenen mevlid programına geçildi. Atakum Anadolu İHL öğrencileri ve hocalardan oluşan mevlid ekibi, başta Afrin olmak üzere hain terörle mücadele eden güvenlik güçleri ve şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Mevlid programının ardından misafirlere Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi şark köşesinde çay ikram edildi. Şehit aileleri, böyle bir organizasyon düzenlenmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

adminadmin