Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-11-2018 08:44   Güncelleme : 21-11-2018 09:49

Atakum Belediye Başkan Aday Adayı M. Erhan Sarı’dan yönetim parolası: Doğru ekip, doğru idare!

Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Erhan Sarı, Akasyamhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

Atakum Belediye Başkan Aday Adayı M. Erhan Sarı’dan yönetim parolası: Doğru ekip, doğru idare!

Sarı ziyarette Atakum Belediyesi’nin yönetimine talip olmasının sebebini, Atakum ilçesine yukarıdan baktığında şehrin geleceğinin hiç de iç açıcı görmediğini bunun önüne geçebilmek, Atakum’un betonlaşmadan kurtarılması ve nefes almasını sağlayabilmek olduğunu kaydetti.

Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Erhan Sarı, Atakum Belediyesi’nin kuruluşundan bugüne kadar mühendis ve mimarlar tarafından yönetildiğini ve betonlaşmanın teknik olarak kentleşmeyi ve yapılaşmayı iyi bilen insanların eseri olduğunu belirterek, iyi bir yönetim için doğru ekip ve doğru idarenin yeterliği olacağını sözlerine ekledi.

MESCİT, SEMT PAZARI VE KELEBEK VADİSİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLECEK

Mustafa Erhan Sarı, liyakat esasına dayalı bir yönetim ile Atakum’un üstesinden gelemeyeceği bir meselesinin kalmayacağını da kaydetti.

Atakum Sahiline Mescit, Semt Pazarı, kalıcı Selçuklu Pazarı ve Kelebek Vadisi gibi projeleri hayata geçireceğine de vurgu yapan Sarı, Atakum’un geleceğinin mühendis ve mimarlara bırakılmayacak kadar önemli olduğunun da altını çizdi.  

 

adminadmin