Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2020 12:56   Güncelleme : 14-03-2020 12:56

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci emekli mi olacak

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Belediyesinde çalışan ve emeklilik hakkı kazanmış olan personelin emekli edileceğini açıkladı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci emekli mi olacak

Emeklilik kararının ekonomik sebeplerle kararlaştırıldığıın kaydeden Deveci, emeklilik hakkını kazanmış memurların da yaş sınırını beklemeden emekli olmalarını istediklerini de kaydetti.

Deveci sosyal medya hesabından, “Bu talep Atakum halkıyla dayanışma talebidir. Bir süre sonra Atakum halkından aldığımız güçle sizlerle bir şekilde dayanışma içinde olacağız...

Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz, Atakum belediyesi olarak büyük bir kıskaç altındayız; bu belediye başkanı olarak sadece bana kurulan bir tuzak değil, sevgili hemşerilerim sizi cezalandırmaya yöneliktir.

BU MESAJI ACI ÇEKEREK YAZIYORUM

Bu mesajımı acı çekerek size iletiyorum, inanın bana buradan çıkacağız ve çok başarılı olacağız. Bu gün bu süreçte bizimle beraber acı çeken arkadaşlarımızı unutmayacak, her sorunlarında yanlarında olacağız; bu da benim sözüm..,

Bu açıklamalarıma devam edeceğim, Atakum Belediyesinin içinde bulunduğu durumu bütün çıplaklığıyla anlatacağım, sokağa çıkamayacaklar, aranızda dolaşamayacaklar, bana güvenmeye, destek vermeye devam edin sevgili hemşerilerim...”

Hem emekli, ve hem de emeklilik maaşıyla birlikte belediye başkanlığı maaşı alan Atakum Belediye Başkanı Deveci 66 yaşında yani ikinci emeklilik yaşını çoktan doldurmuş durumda.

66 yaşında olan, hem devletten emekli maaşı alan ve hem de belediyeden başkanlığı maaşı alan Deveci’nin emeklilik kararını önce kendisinin alması bekleniyor.

Deveci’nin makamı daha genç bir başkana bırakarak Atakumluların sırtında kambur olmaktan vazgeçeceği ihtimali bütün Atakumluları sevince boğacağı belirtilirken emekli olmasa bile ekonomik durumu ziyadesiyle yerinde olduğu için bu kararı acı çekerek almasına da gerek olmadığı kaydedildi.

adminadmin