Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-11-2019 09:14   Güncelleme : 30-11-2019 09:14

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Özel kalem yapamadığı akrabasını Sözleşmeli avukat olarak işe alıyor!

Atakum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Atakum ilçesinin hızla geliştiğini ve çevreye duyarlı belediyeciliğin gereği olarak Avukat, Biyoloji öğretmeni, Ziraat Mühendisi ve Fizik öğretmeni istihdam edilmesine ihtiyaç duyulduğu belirtti.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Özel kalem yapamadığı akrabasını Sözleşmeli avukat olarak işe alıyor!

Başkanlık makamına sunulan istihdam talebi yazısından bu minvalde alınacak sözleşmeli personelin isimleri de yer aldı.

Listenin başında daha önce Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından özel kalem müdürü yapılmak istenen fakat İçişleri Bakanlığı tarafından uygun bulunmayan Merve Selin Cengiz ismi dikkat çekti.

27 KASIM’DA İŞ İÇİN DİLEKÇE VERMİŞ

Yazıdan anlaşıldığı üzere Merve Selin Cengiz, Atakum Belediyesi’ne 27 Kasım 2019 tarihli bir dilekçe vererek sözleşmeli personel olarak işe alınmasını talep etmiş.

Bu talep üzerine Atakum Belediyesi, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan ve aynı üniversitenin sosyal bilimler enstitüsünde tezli yüksek lisansını tamamlayan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin eşinin yeğeni Merve Selin Cengiz’i tam zamanlı sözleşmeli avukat olarak işe almaya hazırlanıyor.

Personel talep yazısının önümüzdeki günlerde Atakum Belediye meclisi tarafından onaylanmak üzere oylamaya sunulması bekleniyor.

 

adminadmin