Güncel
Giriş Tarihi : 22-06-2020 14:08   Güncelleme : 22-06-2020 14:08

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Televizyon Kuruyor!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin Önceki belediye Başkanı İshak Taşçı döneminden kaldığı için belediye ile ekonomik bağlarını kopartarak iflas etmesine sebep olduğu Atakum İmar İnşaat AŞ’nin yerine yeğenine kurdurduğu Atakum Kültür Sanat A.Ş’nin iflas etti.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Televizyon Kuruyor!

Deveci iflas eden Atakum Kültür Sanat A.Ş’nin yerine iki ayrı şirket daha kurdurarak bağış yoluyla belediye bünyesine dahil etmenin çalışmalarını yapıyor.

Bu şirketlerden birisi de Atakum Medya A.Ş…

 

ATAKUM BELEDİYESİ TELEVİZYON KURUYOR

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin Uydu Yayını Yapan İzmir 35 TV’nin yüz 55 uydu hakkını alarak televizyonun bütün malzeme ve ekipmanlarını bir TIR’a yükleterek Atakum’a getirtti.

Belediyeye ait düğün salonuna doldurulan televizyon ekipmanlarının henüz belediyeye geçmemiş bir şirketin depo olarak kullandığı düğün salonunda duruyor olması başka tartışmaları da beraberinde getirdi.  

Deveci belediye düğün salonunu depo olarak kullanılması karşılığında Atakum Medya Televizyon, Reklam, Organizasyon,  Kuyumculuk, İnşaat San. Tic. A.Ş’den 6 aydır kira almıyor.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Medya A.Ş’ı hibe yoluyla belediye bünyesine aldı.

Deveci’nin bu şirkete atayacağı yönetim kurulu başkanı için Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından meclis kararı istemesi üzerine teklif meclise getirildi.

İYİ Partili meclis üyelerinin Deveci’yi protesto etmek için meclise gelmemesinden dolayı Deveci teklifi geri çekti.

Atakum TV’nin ne zaman yayına başlanacağı merak konusu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN