Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-07-2019 09:21   Güncelleme : 16-07-2019 09:21

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’den İlginç Zırnık Paylaşımı

Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, sosyal medya hesabından “zırnık yok” paylaşımı yaptı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’den İlginç Zırnık Paylaşımı

Son günlerde borçları ve icraları ile gündeme gelen CHP’li Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, kendi kullandığı facebook hesabından bazı gazetecileri eleştirdi.

Deveci, “zırnık yok” paylaşımında ağır eleştiride bulundu.

ZIRNIK YOK

Deveci sosyal medya hesabında; “Vicdanını ve kalemini kiralamış olan sözüm ona gazeteci kılıklı bazı kişiler yine sahneye çıktılar; Atakum Belediyesinden zırnık yok” paylaşımını yaptı.

AKASYAMHABER DEVECİ'NİN 15 TEMMUZ PAYLAŞIMINI HABER YAPMIŞTI

Cemil Deveci'nin bahsettiği 'bazı gazeteciler' 15 Temmuz 2016'da FETÖ terör örgütünün darbe girişiminden bir gün sonra Deveci'nin "tam bir reklam filmi" ve "canlı yayın eşliğinde darbe girişimi" şeklindeki paylaşımlarını haber yapmıştı.

ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI CEMİL DEVECİ’YE DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR CEVABI!

Akasyamhaber, 15 Temmuz 2016 yılındaki hain FETÖ darbesinin sabahı bütün olup bitenlere ve yaşanılanlara, “Tam bir reklam filmi” diyerek küçümseyen ve hakir gören Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sosyal medya paylaşımını haber yaparak bugünkü özgürlük, demokrasi, adalet, hukukun üstünlüğüne vurgu yapan ve “tüm darbelerin dün karşısındaydık, bugün de karşısındayız, yarın da karşısında olacağız” şeklindeki sosyal medya paylaşımının samimi bulunmadı.

FAZLA KOMİK

Deveci’nin, “Özgürlüklere, demokrasiye, millet iradesine, adalete, hukukun üstünlüğüne vurulmaya çalışılan tüm darbelerin dün karşısındaydık, bugün de karşısındayız, yarın da karşısında olacağız” şeklindeki yorumunun altına 16 Temmuz 2016 sabahı paylaşımını koyan sosyal medya kullanıcısı M. Ziya Kademoğlu Deveci’ye,

“Cemil Bey 15 Temmuz gecesi reklam filmi dediğiniz hain darbe girişimi için şimdi mesaj yayınlamanız fazla komik..

O gece reklam filmi dediğiniz destanımızla şimdi övünmenizin sebebini açıklar mısınız?” diye sormuştu.

adminadmin