Güncel
Giriş Tarihi : 10-06-2020 12:48   Güncelleme : 10-06-2020 12:48

Atakum Belediye Başkanı Deveci iyice şaşırdı

Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci belediyenin tarım arazilerinin ortasına dökülen çöplerden dolayı kesilen cezanın sorumluluğunu haberi yapan gazeteciye yıkması şaşkınlıkla karşılandı.

Atakum Belediye Başkanı Deveci iyice şaşırdı

BELEDİYEYE KESİLEN CEZANIN SUÇUNU İŞİNE SON VERDİĞİ GAZETECİYE YÜKLEDİ!

Deveci, “Bunu haber yapan bir önceki dönem belediye çalışanın da kusuru var. Haberi yapan gazeteci haber yapmadan önce bizi uyarsaydı. Madem biz bilmiyoruz o biliyor, biliyor ki oraya gitti o haberi yaptı. Bizi uyarsaydı belediye orda yanlış bir iş yapıyor. Ben şöyle de olsa bundan önceki dönemde belediyenin ekmeğini yedim. Bu belediyede şöyle bir eksik var deseydi. Çok rahatlıkla vbiz o yanlışı düzeltirdik.” İfadelerini kullandı.

Atakum Belediyesine, tarım arazilerinin ortasına dökülen çöp haberinin ardından 88 bin TL ceza kesilmişti.

Atakum Belediye Meclis Toplantısında MHP grubunun konuyla ilgili soru önergesi üzerine bir açıklama yapan Başkan Deveci, kamu zararıyla ilgili, Haberi yapan yapan gazeteciyi kusurlu buldu.

 

Tarım arazilerinin ortasına çöp döküldüğünü haber yapılana dek bilmediğini ifade eden Cemil Deveci, haberi yapan gazeteci haber yapmadan önce bize haber verseydi biz temizlerdik dedi.

 

Başkan Deveci’nin bu açıklamasının ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Recep Certel, gazeteciyi suçlamak yerine bu yanlışı öğrenmenizi ve düzeltmenizi sağladığı için teşekkür etmeniz lazım. Gazetecinin görevi sizi aramak değil haber yapmaktır. İfadelerini kullandı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN