Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-09-2019 10:34   Güncelleme : 07-09-2019 10:34

Atakum Belediye Başkanı Deveci’den OdaTV ve Fatih Portakal’a, Ben de sizdenim bunu bana neden yapıyorsunuz!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi yerel basınla girdiği polemikler kesmedi. Şimdi de OdaTV ve Fox TV ile polemiğe girdi.

Atakum Belediye Başkanı Deveci’den OdaTV ve Fatih Portakal’a, Ben de sizdenim bunu bana neden yapıyorsunuz!

Belediyeye ait bir şirkette yeğenini işe almasıyla ilgili, "Yanlış yaptım" haberini sosyal medyada paylaşıp eleştiren Gazeteci Fatih Portakal'a cevap veren Başkan Deveci,  "Sizin bu değerlendirmeyi yapmadan önce işin doğrusu nedir diye araştırmanız gerekmiyor mu? Size bunca yıllık güvenimize yazık" dedi

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, eylül ayı meclis toplantısında belediyeye ait bir şirkette yeğenini işe almasıyla ilgili, "Yanlış yaptım" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Haberi sosyal medyada paylaşıp eleştiren Gazeteci Fatih Portakal'a yanıt veren Başkan Deveci,  "Sizin bu değerlendirmeyi yapmadan önce işin doğrusu nedir diye araştırmanız gerekmiyor mu? Size bunca yıllık güvenimize yazık" dedi

SORGULAMASI GEREKMİYOR MU?

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sosyal medya üzerinden söz konusu haberler ilgili kendisini eleştiren FOX TV Ana Haber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Portakal, Oda TV'nin yaptığı haberi paylaşıp, "Demek ki bu kayırmaların parti ile, sağcı, solcu ve ortacı olmasıyla alakalsı yok. Ahlak meselesi. Partisinin bu durumu sorgulaması gerekmiyor mu?" ifadelerine yer verdi.

ODA TV’YE DE SALDIRDI

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Oda TV muhabirinin çıkarı için haber yaptığını iddia ederek Oda TV’ye de saldırdı.

Haberi yapan Oda TV Muhabiri Bülent Karslıoğlu Deveci’ye iddiasını ispat etmeye davet etti.

Haberin yayımlanmasının üzerinden yaklaşık 9 saat geçtikten sonra CHP’li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Odatv’nin Twitter’den paylaştığı haberin altına yorum yapıp, korkunç bir ithamda bulunarak, Oda TV Muhabiri Bülent Karslıoğlu’nun kendisinden istekleri olduğunu, yerine getirilmediği için kin kustuğunu iddia etti.

Deveci Oda TV haberinin altına şunları yazdı:

“Haberiniz yanlı ve yanlış. Muhabiriniz istekleri yerine getirilmediği için kin kusuyor. Oda TV’yi kurulduğundan bugüne takip ediyorum. Bu mu gazetecilik. Doğruyu aramak gibi bir sorumluluk yok mu?”

 

 

 

 

adminadmin