Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-12-2019 09:30   Güncelleme : 10-12-2019 09:38

Atakum Belediye Başkanı Deveci'nin eşi Gülay Deveci: Müvekkillerimin temsilcisiyim hissem yok!

Atakum ilçesine inşa edilen davalık City Mall AVM'nin kurucusunun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin eşinin olduğunun ortaya çıkması üzerine Gülay Deveci'den ilginç bir açıklama geldi.

Atakum Belediye Başkanı Deveci'nin eşi Gülay Deveci: Müvekkillerimin temsilcisiyim hissem yok!

Gülay Deveci, "Ruhsatı benim eşim mi verdi? "dedi.

Samsun'da hizmete açılmadan davalarla gündeme gelen Atakum ilçesine inşa edilen City Mall Alışveriş Merkezi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

AVM'nin bu haliyle açılamayacağını ve kaçak bölümlerin yıkılacağını daha önce açıklayan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin eşi Avukat Gülay Deveci, AVM'yi işletmek üzere kurulan şirketin kurucusu çıktı. Şirketin kuruluş amacında, kurucuların kiralamadan her türlü işleme kadar yetkisinin olduğu belirtildi. 

Samsun gündemine oturan haberimiz sonrası, sosyal medyada çeşitli platformlarda bu konu konuşuldu. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin eşi Avukat Gülay Deveci, bir vatandaşın yorumu üzerine açıklama yaptı. Deveci, AVM'de hissesi olmadığını,

yönetim şirketinde arsa sahiplerinin temsilcisi olduğunu söyledi. Deveci, "Ayrıca inşaatın bitimi o tarihe denk geldi. Bunun seçimlerle ilgisi yok ki. Yani siz diyorsunuz ki AVM yapılsın ama yönetilmesin mi? Arsa sahipleri olan müvekkillerimin suçu ne? "dedi.

MÜVEKİLLERİMİN TEMSİLCİSİYİM

Açıklamasına devam eden Deveci şunları kaydetti; " Samsun ve Atakum’a ekonomik anlamda fayda sağlayacak AVM'nin, inşaat ruhsatını eşim vermedi ki! Büyükşehir'den alınmış ve yeni değil. En az beş yıl önce. Yani o zaman belli miydi ki Cemil Deveci başkan olacak. Az insaflı olun. Tekraren söylüyorum müvekkillerimin temsilcisiyim, hissem yok "diye konuştu.

BAŞKAN DEVECİ'NİN ARAZİSİ ÇIKMIŞTI

Öte yandan, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelir gelmez, mal varlığını açıklamış, ada ve parsel numaralarından Başkan Deveci'nin AVM arazisinde tapulu arazisi olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Hedef Halk - Zekeriya FIRAT

adminadmin