Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-12-2019 10:55   Güncelleme : 11-12-2019 11:25

Atakum Belediyesi'nde büyük skandal,Yazarlar karanlıkta konuştu!

Atakum Belediyesi'nin, ilkini düzenlediği kitap fuarında yaşanan organizasyon eksikliği bu kadar da olmaz dedirtti.

Atakum Belediyesi'nde büyük skandal,Yazarlar karanlıkta konuştu!

Atakum Belediyesi, 6 Aralık'ta açılışı yapılan 1. Atakum Kitap Günleri adı altında kitap fuarı düzenledi. Fuar kapsamında Atakum'a gelen birçok konuk yazar zor anlar yaşadı. Atakum Kitap Günleri’nde yazarların söyleşi yaptığı çadırlarda ısınma ve aydınlatma sorunu yaşandı. Organizasyon hatası fuara katılan vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu. Yazarlar da zor anlar yaşadı.

YAZARLAR KARANLIKTA KONUŞTU

Atakum Belediyesi'nin Samsun Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte düzenlediği 1. Atakum Kitap Günleri’ne katılan yazarlar, kitaplarını imzaladıktan sonra katıldıkları söyleşilerin yapıldığı çadırlarda organizasyon eksikliği nedeniyle ısınma ve aydınlanma sorunu ile karşı karşıya kaldı.

ÜNLÜ YAZARLAR KATILDI

Hulki Cevizoğlu, Vehbi Vakkas ve İhsan Eliaçık’ın okurlarıyla ayrı ayrı yaptığı söyleşide çadırda bulunan tek elektrik ısıtıcısı yeterli olmadı. Aydınlatma da düzgün yapılamadı.

DEVECİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜKLENDİ

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Hulki Cevizoğlu’nun söyleşisine katılmak için girdiği çadırda gördüğü manzara karşısında tepkisini belediye çalışanlarından çıkardı.

Çadırda yaşanan aksaklıktan dolayı Hulki Cevizoğlu’ndan özür dileyen Deveci, belediye görevlilerine sert çıkarak, aksaklıkların giderilmesini, ısınma ve aydınlatma sorununa el atılmasını istedi.

Bülent Karslıoğlu

 

adminadmin