Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-12-2019 09:21   Güncelleme : 21-12-2019 09:21

Atakum Belediyesi’nin Hukukçu Belediye Başkanı Cemil Deveci mahkemeden gelen tokat gibi cevaptan sonra Atakum İmar İnşaat Müdürü Osman Temiz’den özür dileyecek mi!

Atakum Belediye Başkanı CHP’li Cemil Deveci’nin, Atakum Belediyesi İmar İnşaat AŞ’nin önceki dönem yöneticileri için açmış olduğu usulsüz yollarla, naylon fatura ile 37 Bin 500 kg et alındığı iddiası savcılıktan geri döndü.

Atakum Belediyesi’nin Hukukçu Belediye Başkanı Cemil Deveci mahkemeden gelen tokat gibi cevaptan sonra  Atakum İmar İnşaat Müdürü Osman Temiz’den özür dileyecek mi!

Deveci’nin açıklamalarıyla ulusal medya tarafından defalarca haber yapılan ‘Belediyeye ait Atakum İmar İnşaat Şirketi'nin seçimden önce 1 milyon 628 bin 625 lira ödeyerek 37,5 ton lop et alımı yaptığı’ iddiaları, Atakum Belediye Başkan Vekili tarafından satın alınmayan mal veya hizmet alınmış gibi fatura edilmesi ve sahte belge düzenledikleri iddiasıyla yapılan suç duyurusu savcılıktan geri döndü.

Savcılık suç duyurusuyla alakalı olarak şüpheliler hakkında gerekli vergi incelemeleri yapılması için küçük ve orta ölçekli mükellefler grup başkanlığına müzekkere yazdı.  

YETERLİ DELİL SUNAMAMIŞLAR

Müzekkereye verilen cevap neticesinde, suçun işlendiğini ortaya koyacak deliller bulunamadı.

Böylece Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin usulsüz yollarlar, naylon fatura ile 37 Bin 500 kg et alındığı iddiası yalan çıktı şeklinde yorumlandı.

DEVECİ OSMAN TEMİZ’DEN ÖZÜR DİLER Mİ

Atakum İmar İnşaat şirket yetkilisi Osman Temiz’in Hukukçu Başkan Deveci bu ve buna benzer yalanlarla hem kamuoyunu yanılttığı ve hem de haksız yere suç isnat ederek kişilik haklarına hakaret ve kendisini toplum küçük düşürmekten suç duyurunda bulunması bekleniyor.

Deveci’nin hukukçu bir belediye başkanı olarak haksız isnat ve iddialarla hedef gösterdiği Atakum İmar İnşaat Müdürü Osman Müdüründen Özür dileyip dilmeyeceği merak ediliyor.

adminadmin