Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-05-2018 09:13   Güncelleme : 24-05-2018 09:13

Atakum' da bisiklet sporuna yoğun ilgi!

Samsun' un Atakum İlçesi, deniz sahilindeki Bisiklet Sporu Pistinde her gün yüzlerce vatandaş bisikletleriyle tur atıp zinde kalmaya çalışıyorlar.

Atakum' da bisiklet sporuna yoğun ilgi!

Bisiklet sürücülerinden, Samsun OMÜ Bilgisayar Bölümü ve aynı sınıfta okuyan Tolunay, Kübra ve Ezgi adlı öğrenciler, bisiklet sürmenin hem sağlıklı, zinde kalmak hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme şekli olduğunu söylediler.

Üniversiteli öğrenciler, ayrıca herkese de bu sporu yapmalarını tavsiye etti.

BİSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

Atakum Belediyesi olarak her zaman sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Her projede öncü olmaya gayret gösteriyoruz. Özellikle hibe programlarında bölgede öncü bir rol üstleniyoruz. Örneğin geçenlerde Ankara'da protokolünü imzaladığımız Atakumlu hanım kardeşlerimize yönelik mesleki girişimcilik eğitimi noktasında Türkiye'de bin 200 proje yarıştı. Sadece 9 belediye 206 bin euroluk hibeyi almaya hak kazandı. Bunlardan bir tanesi de Atakum Belediyesi. OKA'dan kültürel bir projeye 650 bin TL hibe geldi. Atakum Belediyesi olarak projeler noktasında elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Oktay ZERRİN- Samsun

adminadmin