Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-10-2017 15:58   Güncelleme : 26-10-2017 15:58

Atakum’da 7/24 İletişim

​Atakum Belediyesi tarafından 0553 925 55 55 WhatsApp İletişim Hattı kuruldu. Başkan Taşçı, “Hattımız, 7 gün 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlarımız, öneri, talep ve şikayetlerini anında bize ulaştırabilecek” diye konuştu.

Atakum’da 7/24 İletişim

Atakum Belediyesi olarak WhatsApp İletişim Hattı kurduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumluların 7 gün 24 saat hizmet verecek olan hat üzerinden öneri, talep ve şikayetlerini kendilerine iletebileceklerini belirtti. Başkan Taşçı, “Vatandaşlarımızla iletişimimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

İLETİŞİM ÖNEMLİ

Atakum Belediyesi olarak, ‘ulaşılabilir’ olmaya büyük özen gösterdiklerini ve bu anlamda teknolojiyi en iyi şekilde kullandıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımızın bize istedikleri zaman ulaşabilmelerini, öneri, talep ve şikayetlerini iletebilmelerini önemsiyoruz. Halk günlerimiz, mahalle toplantılarımız ve esnaf ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızla sık sık buluşuyoruz. Öte yandan sosyal medya üzerinden kapsamlı bir iletişim ağımız oluştu. Bütün bunlara ek olarak da WhatsApp İletişim Hattını kurduk. Atakumlu hemşerilerimiz, 7 gün 24 saat hizmet verecek WhatsApp İletişim Hattına, 0553 925 55 55 numaralı telefondan ulaşabilecek” diye konuştu.

“ORTAK AKIL’A ÖNEM VERİYORUZ”

Atakum İlçesinin hızla değişen ve gelişen yapısında en önemli etkenlerden birisinin de vatandaşlardan aldıkları fikirler olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesinde ardı ardına hayata geçirilen projeler, kapsamlı çalışmalar, ilçedeki hızlı değişim ve gelişim adına önemli bir faktör. İşte bu noktada, bizim için de en önemli güç kaynağı, kesinlikle Atakumlu hemşerilerimiz. Ortak akıl düşüncesinden hareketle, birlikte düşünüyor, birlikte üretiyor, birlikte hayata geçiriyoruz. Kurduğumuz, 0553 925 55 55  WhatsApp İletişim Hattını bu noktada da etkin şekilde değerlendirmek istiyoruz. Vatandaşlarımız, ilçemizde hayata geçirmemizi istedikleri projeler hakkında bizleri mutlaka bilgilendirsinler. Kendileriyle iletişime geçip, ‘ortak akıl’ ile bu projeleri değerlendiririz” şeklinde konuştu.

 

 

adminadmin