Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2020 14:27   Güncelleme : 21-02-2020 14:30

Atakum’da Bayram Havasında Delege Seçimi!

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığında delege seçimleri bayram havasında gerçekleştirildi.

Atakum’da Bayram Havasında Delege Seçimi!

AK Parti Atakum İlçe binasında gerçekleştirilen delege seçimleri,  İl Başkanı  Sn. Av. Ersan AKSU ve İlçe Başkanı Abdulkadir KÖSTEK’in yaptığı konuşmaların ardından başlatıldı.

İl Başkanı Av. Ersan AKSU,  konuşmasında; teşkilatçılığın önemine vurgu yaptı. Birlik ve beraberlik ruhunun canlı tutulması gerektiğini ifade ederek, delege seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek  yoğun bir şekilde  katılım sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İlçe Başkanı Abdulkadir KÖSTEK, delege seçimlerine uzak mahalleler dahil olmak üzere  katılım sağlayan, dünden bu güne teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış parti mensuplarına, aidiyet duygusu ve dava şuuruyla gerçekleştirdikleri  yoğun katılımdan dolayı  son derece memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Delege seçimine ayrıca, Genel Merkez Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı,İl Başkan Yadımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İl, İlçe ve Belde Kurucu Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Geçmiş Dönemlerde Görev Yapmış Belde ve İlçe Başkanları ile Belediye Başkanları, İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Mahalle Başkanları ve Yönetimleri ile parti mensupları yoğun bir şekilde katılım sağladı.

 

Saat 16:00 da sonlandırılan delege seçimlerinde 1226  üye oy kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN