Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-12-2018 13:59   Güncelleme : 14-12-2018 13:59

Atakum’da eğitime rekor yatırım

Atakum’da eğitime rekor yatırım

Atakum Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “4,5 yıllık görev sürecimizde Atakum’un her alanda gelişim kaydetmesi adına önemli yatırımlar yaptık. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençler ve çocukların eğitimine, sosyal ve sportif faaliyetlerle buluşturulmasına sağladığımız katkılar, artarak devam edecek” dedi.

Atakum Belediyesi olarak, ilçede yaşayan gençlerin ve çocukların eğitimine önemli katkılar verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizdeki okullara tesis kazandırma, bakım, onarım ve çevre düzenlemelerine 8 milyon₺ yatırım yaptık. Hayata geçirdiğimiz Etüt Merkezinde gençlerimiz üniversiteye hazırlanıyor, anaokulu projemiz de tüm Samsun’daki özel çocukların gelişimine katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarda önceliğin her zaman gençlere ve çocuklara yönelik projelerde olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gençlere ve çocuklara verdiğimiz önemli, onlara yönelik projelerimizi her zaman öncelikli olarak hayata geçiriyoruz. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz Etüt Eğitim Merkezi, yüzlerce Atakumlu genci hayallerindeki üniversiteye hazırlıyor. Şehit Polis Demet Sezen’in adını yaşattığımız Anaokulu, Samsun genelindeki engelli yavrularımızın gelişimine katkı sağlıyor. Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz öğrenci yurdu,  eğitimini tamamlamak için şehrimize gelen kardeşlerimize hizmet veriyor. Atakum Belediyesi olarak eğitim, her zaman önceliğimiz olmaya devam edecek” diye konuştu.

İlçedeki okullara da önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizdeki okullarda eğitim hayatını sürdüren çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları adına çevre düzenleme, tesis kazandırma, bakım ve onarım olmak üzere 4,5 yıllık görev sürecimizde toplam 8 milyon ₺ yatırım gerçekleştirdik. Atakum İlçesi için rekor sayılabilecek bu yatırımları, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız için yaptık. Atakum Belediyesi, standart belediyecilik faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürürken, sosyal, eğitim, istihdam, turizm gibi alanlarda yaptıüı yatırımlarla ilçenin gelişimine yön veriyor. Çalışmalarımızı bu kapsamda sürdürerek, ilçemizi hak ettiği kent ve hizmet anlayışıyla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

adminadmin