Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2017 13:12   Güncelleme : 27-03-2017 13:12

Atakum'da, Hatinoğlu Güven Tazeledi

Samsun Haber - MHP Atakum İlçe Olağan kongresi MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy'un katılımı ile gerçekleşti.

Atakum'da, Hatinoğlu Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe kongreleri kapsamında Atakum İlçe Olağan Kongresi MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ve 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis'in katılımı ile Atakum Belediyesi Eğlence ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Çok sayıda partilinin katıldığı kongrede tek liste aday olan mevcut başkan Ahmet Hatinoğlu, kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Kongrede konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Şimdi önümüzde iki önemli husus var. Bunlardan bir tanesi 16 Nisan referandumu. Bizler elini öpmekten hiç utanmadığımız liderimizin aldığı karara inanıyor ve güveniyoruz. Aynı zamanda bu kararın Türkiye Cumhuriyet'i Devleti'nin önünü açacağını Türk Devleti'nin ebet müddet yaşaması arzusunda olanların karar vereceği bir konu olduğunu da biliyoruz. Bu vesile ile ilk hedefimiz 16 Nisan referandumu için yarından tezi yok kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşıp ilçemizde evet oyunun çıkması için çalışmamızı yapacağız. Bir diğer önemli konumuz ise 2019 seçimleri için şimdiden hazırlığa girişeceğiz. Allah'ın izniyle Ülkücü ve MHP'li bir belediye başkanı, milletvekilleri ve Ülkücü Cumhurbaşkanı çıkarabilmek için gece gündüz çalışacağız. Türk Milliyetçileri var olduğu sürece devletimiz var olacaktır. Türk milleti sonsuza kadar var olacaktır. Bunun güvencesi ve garantisi bu salonu şereflendiren sizlersiniz. Allah'ım bu milleti MHP'siz, Türk Milliyetçi’lersiz bırakmasın. Allah'ım MHP'yi de Bozkurt’suz ve lider Devlet Bahçeli'siz bırakmasın. Bu kutlu yolda yeminimiz var. Gelenekten Geleceğe yeminimiz var, vazgeçilmez dedik. Maziden Atiye köprü olup gönüllerde nakış nakış sevgi dokuyarak; Lider, Teşkilat, Doktrin ekseninde “Bir vücudun uzuvları gibi” uyumlu çalışan teşkilat oluşturma gayretimiz devam ediyor. Bu yolda beraber yürüdüğüm tüm Dava Arkadaşlarım var olsunlar" dedi.

Kongre öncesi salonu dolduran coşkulu kalabalığa referandum süreci hakkında bilgi veren MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, 15 Temmuz sonrası devletin büyük sorunlar yaşadığını, hem yurt içinde hem yurt dışında Türkiye aleyhine baskılar yapıldığını, terör ve ekonomik tehditler ile diz çöktürülmeye çalışıldığını belirterek, "Devletin ayakta kalmasını sağlamak adına MHP ve Liderinin büyük çaba sarf ettiğini, bu nedenle çeşitli çevrelerce eleştirilen MHP’nin desteğinin devletin kurumsal yapısına yapıldığının idrak edilmesi gerekmektedir" dedi. MHP’nin yeni sistem ile yok olacağını söyleyenlerin aslında Devlet Bahçeli düşmanlığı ile gönüllerindekini dışa vurduklarını belirten Ersoy, Perinçek etrafında toplananların, onlara çanak tutanların ilelebet iktidar yollarının kapanmasından dolayı duydukları rahatsızlık nedeniyle felaket tellalcılığı yapanların MHP içine fitne sokmaya çalıştıklarını söyledi.

Kongreye Ersoy ve Edis'in yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, MHP İlçe Başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

adminadmin