Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-12-2016 09:07   Güncelleme : 15-12-2016 09:07

Atakum’da kantin kontrolü

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okulların kantinlerini kontrol etti. Bu kontrolleri diğerlerinden farklı kılan ise denetlemeleri zabıta kıyafeti giyen çocukların yapması oldu.

Atakum’da kantin kontrolü

 Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “Gıdaların son kullanma tarihlerini ve hijyen kurallarını kontrol eden çocuklar, yılların zabıtalarını aratmadı” dedi.

Atakum İlçesindeki okulların kantinlerine kapsamlı bir denetleme uygulayan Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetlemeleri sırasında çocuk zabıtalardan da destek aldı. Okul kantinlerini düzenli ve sürekli olarak takip ettiklerini söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “Çocuklar, vakitlerinin büyük bir kısmını okullarda geçiriyor. Bu anlamda kantinlerin sağlıklı koşullarda olması son derece önemlidir. Atakum Belediyesi olarak biz bu konuda büyük bir titizlik içerisinde denetlemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Okullarımızdaki kantinlerin de bu konuda ciddi bir duyarlılığı var. Gerçekleştirdiğimiz son denetlemelerde bize, zabıta kıyafeti giymiş çocuklar ekiplerimize eşlik etti. Gıdaların son kullanma tarihlerini ve hijyen kurallarını kontrol eden çocuklar, yılların zabıtalarını aratmadı” diye konuştu.

adminadmin