Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-05-2018 09:10   Güncelleme : 22-05-2018 09:10

Atakum’da mahalle iftarlarına yoğun ilgi

​Atakum Belediyesi tarafından bu yıl beşinci kez düzenlenen mahalle iftarları buluşmaları kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, binlerce Atakumluyla aynı sofrada buluştu.

Atakum’da mahalle iftarlarına yoğun ilgi

Atakum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları kapsamında Yenimahallede düzenlenen iftar buluşmasına, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Atakum İlçe yöneticileri, Yenimahalle Muhtarı Kenan Kaygusuz ve binlerce Yenimahalle sakinleri katıldı.

Atakumluların birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini ortaya koyduğunu ifade eden Atakum Beleidye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarları buluşmalarında binlerce vatandaşımızla aynı sofralarda oruçlarımızı açıyor, aynı dualara amin diyoruz. İftardan sonra vatandaşlarımızla sohbetler ediyor, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız talep ve öneriler doğrultusunda projelerimizi şekillendiriyoruz. Atakum Belediyesi olarak 4 yıllık hizmet sürecimizde 80 projeyi ilçemizle buluşturduk. 2017 yılında gelişmişlikte Türkiye ikincisi, Karadeniz birincisi olduk. Amacımız Atakum’u gelişmişlikte Türkiye birincisi yaparak, ilçemizi daha ileri noktalara taşımak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Binlerce Atakumluyla aynı sofrada iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bu akşam Atakumlu hemşerilerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden birinin içerisinden geçiyoruz. Bu anlamda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya, böyle güzel bir birlik ve beraberlik ortamı hazırladığı için teşekkür ederim. Burada binlerce vatandşaımızla birlikte aynı lokmayla huzur içerisinde oruçlarımızı açtık. Allah ibadetlerimizi kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah, Ramazan ayını zulüm altında geçiren, başta Filistin olmak üzere tüm mazlum coğrafyalara da böyle huzur içerisinde iftarlar yapmayı nasip etsin. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim” şeklinde konuştu.

adminadmin