Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-04-2018 13:38   Güncelleme : 11-04-2018 13:38

Atakum’da rekor nüfus artışı!

Atakum İlçesinin hızla artan nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamak adına, aynı oranda artırdıkları hizmet ağıyla 7/24 esasıyla, durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin nüfusu, 4 yılda yaklaşık 50 bin kişi arttı. Adeta herkes, Atakum’da yaşamak istiyor” dedi.

Atakum’da rekor nüfus artışı!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, geride bıraktıkları 4 yıllık görev süreleri içerisinde ilçe nüfusunun rekor düzeyde artarak,140 bin civarından 200 bine yaklaştığını ifade etti. Atakum’un tüm Türkiye’den göç aldığını söyleyen Başkan Taşçı, Artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak adına, hizmet eşitliği ilkesiyle gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

YAŞANILABİLİRLİĞİ ARTIRIYORUZ

Atakum İlçesinin 56 mahallesi bulunduğunu ve Atakum Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Biz göreve geldiğimizde Atakum’un nüfusu 140 bindi. Şuanda 200 bin civarında. Yani 4 yılın ardından bugün Atakum’un nüfusu 50 bin kadar artmış durumda. Adeta herkes, Atakum’da yaşamak istiyor. Karadeniz Bölgesinin en kalabalık mahallesi olan Yeni Mahalle de dahil 56 mahallemizin tamamında artan nüfus, yapılaşmayı da aynı oranda artırmış durumda. Yapılaşmanın ve göçün en yoğun olduğu ilçe olan Atakum’un yaşanılabilirliğini korumak ve her geçen gün artırmak adına ‘Hizmette Eşitlik’ ilkesiyle, önemli çalışmalara imza atıyoruz. Gece gündüz demeden, mesai kavramını gözetmeden gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla kentimizi geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.

HEDEF VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ

Standart belediyecilik faaliyetlerinde önemli bir yol kat ederken, her zaman daha güzeli, daha iyiyi hedeflediklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Belediyecilik faaliyetlerimizde rutin çalışmaları başarıyla sürdürürken, bir yandan da sosyal, ekonomik, sportif projelerle vatandaşlarımızın memnuniyeti için çabalıyoruz. Bu anlamda her geçen gün daha da yaşanılabilir bir Atakum için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımızı da vatandaşlarımızın memnuniyetini hedef alarak sürdürüyoruz. Atakum Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla, insana değer veren, insana dokunan projeleriyle her zaman vatandaşlarıyla bir arada olan bir belediye. Bu birlik ve beraberlik de huzuru ve güveni meydana getiriyor. Vatandaş-belediye birlikteliğiyle yönetilen kentimiz, yaşanılabilirliğiyle tüm Türkiye’den göç alarak, Karadeniz bölgesinin en hızlı nüfus artışına sahip ilçesi oldu” şeklinde konuştu.

 

adminadmin