Güncel
Giriş Tarihi : 18-02-2020 10:58   Güncelleme : 18-02-2020 11:01

Atakum’da Yalı Kafe için Gezi Eylemcileri sahaya indi

Atakum'daki marjinal sol ve Gezici guruplar Yalı Kafe'nin Millet Kıraathanesine dönüştürülmesinde rahatsız oldu.

Atakum’da Yalı Kafe için Gezi Eylemcileri sahaya indi

MİLLET KIRAATHANESİNE DİREN ATAKUM!

2013 yılında Gezi olaylarında Atakum'daki marjinal sol gurupların lojistik merkezi olan Yalı Kafe'nin yeniden eylemlerin merkezi haline getirilmesi tesadüf müdür bilinmez ama iyi niyet taşımadığı hepimizin malumu.

Atakum Yalı Kafe önünde toplanan kalabalık arasında gezici eylemcileri görünce iyi niyetli vatandaşların endişeleri artış gösterdi.

Bu ülkenin gençlerinin okumasına, ders çalışmasına, bedava çay-kek yemesine, internetten faydalanmasına Geziciler dışında kim karşı çıkabilirdi ki?

Bu ülkenin ilim insanlarına, kitap okuyanlara çok ama çok ihtiyacı varken buna karşı çıkmak ihanettir, geziciliktir, gericiliktir.

 

MİLLET KIRAATHANESİ

Atakum Yalı Kafe Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Kıraathnesine dönüştürülecek.

Millet Kıraathanesi Atakum’da sosyal alanda büyük bir boşluğu dolduracak.

Atakum’da çocukların ve gençlerin sokağın kötülüklerinden ve kötü alışkanlıklarından koruyacak alternatif yapılara bir yenisini daha eklenmiş olacak.

Millet Kıraathanesi her yaş gurubuna hitap eden yapısı ile bütün Atakum’a hizmet verecek.

Millet Kıraathanesi’nde çay, poğaça, bilgisayar, internet  (wi-fi), günlük ulusal gazeteler, mini kütüphane, ders çalışma salonu gibi hizmetlerimiz ücretsiz olarak Atakumluların kullanımına sunulacak.

Millet Kıraathanesi’nde bireysel çalışma masaları da olacak.

Okula giden çocuklar günlük ödevlerini yaparken, sınavlara hazırlanan gençler de sessiz bir ortamda çalışma imkanına kavuşacak.

Recep YAZGANRecep YAZGAN