Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 04-06-2014 12:17   Güncelleme : 04-06-2014 12:17

ATAKUMLU MEMURLARA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ

Atakum Belediyesi'nde görev yapan ve BEM BİR-SEN Üyesi olan memurlar 2 yıl "sosyal denge sözleşmesi" almaya hak kazandılar. Sözleşmeyi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile BEM BİR -SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever imzaladılar.

ATAKUMLU MEMURLARA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ
Belediye bünyesinde görev yapan memurlarıkapsayan sosyal denge sözleşmesinin imza töreninde konuşan BEM BİR -SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever,"Memur arkadaşlarımıza yönelik sosyal ve ekonomik katkılar sağlayacağına inandığımız sözleşmeyi Atakum Belediye Başkanı  İshak Taşçı'nın teveccühleri ile imzaladık. Herkese hayırlı olsun Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Belediyede çalışan herkesin maaş ve sosyal yardımlarının artırılması konusunda ellerinden geleni esirgemeyeceklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Bütçemiz elverdiği ölçüde tüm çalışanlarımızın haklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. İmzaladığımız sözleşmenin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Onlarla el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atacağımıza, inanıyorum. Bizim onlara gösterdiğimiz samimiyet,dostluk, hoşgörü, ve iyi niyeti  onlarında daha çok çalışarak,üreterek geri ödeyeceklerine, Atakum'u layık olduğu noktaya getirmek için bana ellerinden gelen gayretle yardım edeceklerine inancım sonsuzdur” diye konuştu.
 
adminadmin