Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-11-2017 09:04   Güncelleme : 21-11-2017 09:04

​Atakumluların bar isyanı bitmiyor!

Atakum sahil yolu boyunca açılan barlar Atakum sahilinde oturan vatandaşların huzurunu bozuyor.

​Atakumluların bar isyanı bitmiyor!

Samsun Atakum ilçe sahili boyunca açık alanda içkili işletme ruhsatı ve kapalı alanda canlı müzik ruhsatı alan mekanlar  bölgede oturan vatandaşları canından bezdiriyor.

Gelen şikayetlere göre gece saat 00.2.00’ye kadar süren canlı müzik kapalı alanda binaların tamamına yayılarak oturanları uyutmuyor.

Atakum’da oturan mütedeyyin mülk sahiplerinin mahkemeye yaptığı şikâyetler de sonuç vermiyor.

GECE YARILARINA KADAR

Çünkü ne belediye ne de mekan sahipleri mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararını uygulamıyor.

Vatandaşlar, 153 Alo Zabıtaya yaptıkları şikayetlerin Samsun Büyükşehir zabıtaları tarafından uygulanmamasını eleştirerek, “Her yerlere tüm sakinler yazdık, telore edenler versinler bahçelerini açsınlar kapılarını. Hangi ideoloji, ahlak, ilim, irfan sahibi kabul eder, yıllarca kaçak yapılaşmayı fark etmemişler” diye der yandı.

ORTAK ALANLAR BAR OLDU

Atakum’da yargının yık dediği işletmeler belediye tarafından yıkılmamasından mustarip olan vatandaşlar;

“Sayın başkana çok yazdık ama cevaplamadı. Atakum’un sahilinde bahçelerimiz işgal edilip bar yapıldı bir sürü insan açıkta alkol alıyo. Naralar, şarkılar… Mahkemeye verdik kazandık da 2011 senesinde yıkılmadı daha da işgal arttı. Kim kabul eder camdan bak balkondan bak ellerde kadehler, üstüne iki belediye canlı müzik ruhsatı verdi şikayet ettik rapor tuttular kapalı yalıtımlı diye duvarı çatısı olmayan sokağın ortalarına. Bahçede kurulan sahnelerde ses 1 km den duyuluyor ama bizi o gürültüde bizi kimse duymuyor” diyor.

adminadmin