Güncel
Giriş Tarihi : 19-01-2014 12:47   Güncelleme : 19-01-2014 12:47

ATAKUM'U ENKAZA ÇEVİRDİLER!

Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, "Atakum'u öyle aciz bir noktaya getirdiler ki, bırakın ihaleye girmeyi, çalıştırdığı elemanının bile sigortasını ödeyemeyecek bir belediye, bir enkaz bıraktılar" dedi.

ATAKUM'U  ENKAZA ÇEVİRDİLER!
Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Bektaş, adayların açıklanacağı son dakikaya kadar gezilerini devam ettirirken, ilçede gezilmedik mahalle ve köy bırakmadı.

 
HALKA HİZMET, HAK'KA HİZMET

Başkan Bektaş, Atakum'da 30 Mart ile birlikte yeni bir dönem başlayacağını belirterek, "Atakum'da, yalanın, dolanın, talanın olmadığı bir dönem başlayacak. Atakum'da, kendi temizlik işini bile yapmaktan aciz bir belediyecilik son bulacak. Atakum'da, halka hizmeti Hak'ka hizmet sayan, Atakum için gecesini gündüzüne katan bir anlayış geliyor. 30 Mart, Atakum'un bu köhne, atıl, iş yapamaz zihniyetten kurtulma günü olacak. Atakumlu, tercihini yeniden hizmetten yana kullanacak" dedi.
 
ADEM BEKTAŞ ÖNCESİ, ADEM BEKTAŞ SONRASI

Atakum'da "Adem Bektaş öncesi" ve "Adem Bektaş sonrası" dönem olduğunun altını çizen Başkan Bektaş, "Atakum halkı biliyor ki, Atakum'da bizden önceki dönem ile bizden sonraki dönem var. Atakum halkı, Atakum tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir atılım ve çalışkanlık dönemini bizimle yaşadı. Atakum'da, bizden evvel hiçbirşey yapmayanlar, bir çivi dahi çakmayanlar, bizden sonra da aynı alışkanlıklarını sürdürdüler. Atakum'a ne verdikleri sözü tuttular ne de Atakum için bir çivi çaktılar. İşte tüm bunlardan kurtulmaz zamanı geldi. 30 Mart, Atakum'un kurtuluş günü olacak diye konuştu.
adminadmin