Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 22-08-2017 14:29   Güncelleme : 22-08-2017 14:29

Atan Samsunlu Tutan Samsunlu

Atan Samsunlu tutan Samsunlu hem de şampiyonluğu hedefleyen bir takımda maça ilk on birde iki Samsunlu oyuncu ile başlamak ve ilerleyen dakikalarda biri onyedi yaşında iki Samsunlu oyuncunun daha oyuna girmesi bana göre en az Manisaspor galibiyeti kadar önemliydi.

Atan Samsunlu Tutan Samsunlu

Halil İbrahim’in attığı gol eski bir deyimle tam Avrupai bir goldü topu kontrol edişi dönüşü ve vuruşu birinci sınıf forvet golüydü.    

Kalecimiz Furkan Köse’nin kurtardığı penaltı çok başarılı bir şekilde kurtarılmış bir penaltıdır bu kurtarış hem Furkan’ın kalede ki yerini sağlamlaştırdı hem de takımımıza moral oldu bu galibiyet büyük bir ihtimal içerdeki ilk maçta büyük bir taraftar desteği sağlayacaktır.

Buna ilaveten Samsunlu topçulardan özellikle Enes’in süre almaya başlaması Türk futbolu adına ve Samsunspor adına çok sevindirici. Çünkü bu takımda bizim olup yıldız olmaya aday tek topçu Enes’tir. İnşallah Alpay Özalan Samsunspor’u Süper Lige çıkarışının yanında Enes’i de Türk futboluna kazandıracaktır diye umut ediyorum.

Gazişehir maçında güçlü bir takım olacağımıza dair iyi izlenimler edinmiştik.

Yanılmadığımızı Manisaspor maçında gördük ön bölge oyuncularımızın kapasitelerine ulaştıklarında çok daha iyi bir takım olacağımız kesindir.

Geçen haftaki yazımda forvete takviye iyi olur diye yazmıştım o bölgeye alınan Muhammet Beşir’in iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.

Çokça konuşulan bir yıldız alınacak iddiası gerçekleşirse tabiri caizse ballı börek olur ama mali durumu da göz önünde bulundurmak gerekir diyecekken başkanın borcumuz 4-5 milyona düştü açıklaması aklıma geldi. Gerçekten borç bu kadar azaltılmışsa ki zor bir ihtimal müthiş bir iş başarılmıştır ama ben başkandan “borç 4-5 milyona düştü demedim 4-5 milyon aşağıya düştü dedim arkadaşlar yanlış anlamış” diye bir düzeltme gelir diye çekiniyorum.

Manisa ve Denizli ya da Ege deplasmanları bizim için hep iyi geçmiştir. Yine aynı oldu ama hem iyi oynadık hem iyi mücadele ettik. Takım birkaç haftaya daha iyi olacaktır İnşallah.

Rizespor’un yorarak deplasmanda yendiği Adanademirspor takımını yenmek çok iyi olacak ve takım ve şehir havaya girecektir. Rizespor’un oynadığı takımla oynamak İnşallah avantajımıza olacaktır.

 “Evet ben bu yazıyı Cumartesi akşamı Galatasaray maçını izlerken yazmıştım, dediğim gibi oldu. Pazar günkü gazetelerde Başkan yanlış anlaşıldı. Biz futbolcu borcu 5 milyona düştü demiştik diye düzeltti”

Adnan ÖZ

adminadmin