Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-08-2016 14:50   Güncelleme : 30-08-2016 14:50

Atatepe’ye Hanımlar Kültür Evi Yapılıyor

Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kültür evi sayesinde bu bölgede bulunan mahallelerimizdeki kadınlar, kurslara katılabilecek, kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirebilecek” dedi.

Atatepe’ye Hanımlar Kültür Evi Yapılıyor

SAMSUN - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atatepe Mahallesinde yapımı devam eden Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulundu. Kadınların, belediye kurslarından faydalanabileceği, kültürel etkinlikler gerçekleştirebilecekleri şekilde tasarlanan tesisin önümüzdeki ay tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen Başkan Taşçı, önemli bir eksikliğin bu proje sayesinde giderilmiş olacağını kaydetti.

Kadınların el yeteneklerini geliştirip, bu sayede ev ekonomilerine katkı sağlayabilecekleri kurslar başta olmak üzere birçok etkinliğin gerçekleştirilebileceği Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültür Evinin yapımın kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Taşçı, “Önümüzdeki ay kültür evimiz açılmış olacak. İnşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Kültür evi sayesinde bu bölgede bulunan mahallelerimizdeki kadınlar, kurslara katılabilecek, kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirebilecek. Çalışmaları bizzat, yerinde inceleyerek hızlı bir şekilde tamamlanması için takip ediyorum” diye konuştu.

Hayata geçirilen projelerde ve gerçekleştirilen çalışmalarda önceliği vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlediklerini belirten Başkan Taşçı, “Bir projeyi hayata geçirmeden ya da çalışmayı gerçekleştirmeden önce vatandaşlarımıza soruyoruz. Bu doğrultuda tamamladığımız tüm çalışmalarımızda başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Ortak akıl bizim için son derece önemli. Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültür Evi de ortak akıl sonucu, bu bölgedeki kadınların talepleri doğrultusunda hazırlanmış bir proje. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Diğer projelerimizi de hızlı bir şekilde vatandaşlarımızla buluşturmak için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

adminadmin