Medya Kritik
Giriş Tarihi : 30-08-2019 02:21   Güncelleme : 30-08-2019 02:21

Avlu Dizisindeki Oyuncular Hakkında Bazı Detaylar

Sosyal medyada dizi severler tarafından yoğun bir ilgi gören Avlu dizisi izleyicilerini ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Avlu Dizisindeki Oyuncular Hakkında Bazı Detaylar

Avusturya dizileri arasında yer alan Wentworth'un yasal olarak uyarlaması olan Avlu, yayın hayatına 29.03.2018 tarihinde başladı. Avusturya'da 5 sezon yayımlanan bu dizinin Türkiye'den önce Hollanda ve Almanya'da da uyarlaması yapıldı. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu dizisinin yönetmenliğini ise Yüksel Aksu üstlenmiş.

Dram konulu olarak sizlere sunulan bu eşsiz yapım, Limon Film yapımcılığında Star TV’de oynatılmaya başladı. Eşinden şiddet gören bir kadının kendi adaletini kendisi bulması sonucunda tutuklanması ile başlayan olaylar zinciri, başrolde yer alan Deniz (Demet Evgar)'ın Azra (Ceren Moray) ve Kudret (Nursel Köse) ile tanışması ile başlıyor.

Sosyal medyada dizi severler tarafından yoğun bir ilgi gören Avlu dizisini, dizi izle imkânı sunan siteler üzerinden takip edebilirsiniz. Güzel oluşan karakterler, hoş bir senaryo ve etkili oyuncu performansları ile takdir toplayan dizi, her bölüm sonunda izleyicilerini biraz daha ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Oyuncular Hakkında Bilgiler

Dizide Deniz Demir karakterine hayat veren Demet Evgar, 19 Mayıs 1980 yılında Manisa da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına 17 yaşında başlayan Evgar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2010 yılında 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu olarak seçilen Demet Evgar, dikkat çeken, hoş ve akıllı bir kadın olarak karşımıza çıkmaktadır. 1.62 boyunda olan Türk dizi ve sinema oyuncusu, Avlu dizisinde de adından bolca söz ettirdi.

Dizide Azra Kaya rolünü canlandıran Ceren Moray, 5 Haziran 1985 yılında Diyarbakır'da doğdu. Küçük yaşta İstanbul'da tiyatro hayatına başlayan Moray, 2005 yılında Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandı. 2009 yılında mezun olan Moray, kavak yelleri dizisi ile kendini seyirciye gösterdi. Ceren Moray, Avlu dizisinde de başarılı bir performans ortaya koymaktadır.

Avlu dizisinde Kudret Öztürk karakterini canlandıran Nursel Köse, 1 Ocak 1970 yılında Malatya'da doğdu. 17 yaşında üniversite eğitimi için Almanya'ya giden Köse, Köln Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu. Paramparça adlı dizi ile popüler olan Köse, Avlu dizinde cezaevi ağası rolünü üstleniyor. Avlu izle üzerinden bu eşsiz diziye erişim sağlayabilirsiniz.

adminadmin