Genel
Giriş Tarihi : 29-12-2017 12:35   Güncelleme : 29-12-2017 12:35

Avrasya Üniversitesi’nden Arsin OSB’ye Ziyaret

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.

Avrasya Üniversitesi’nden Arsin OSB’ye Ziyaret

Hızla büyümekte olan Avrasya üniversitesi ile Arsin Organize Sanayi Bölgesi arasında teknolojik köprü kurmak istediklerini söyleyen Yıldız;“Hem nezaket ziyaretinde bulunduk, hem de üniversitemizle organize sanayi arasında ne gibi teknolojik çalışma içerisinde bulunabiliriz konusunda fikir alış verişi yaptık. 2018 yılın da birlikte başarılı işbirliği yapacağız” dedi.

Trabzon’da eğitim veren ve ülkemizin çeşitli illerinden, birçok ülkeden eğitim almak için binlerce insanı şehrimize getiren ilk özel üniversite olan Avrasya adına mütevelli heyet başkanı Ömer Yıldız’a teşekkür eden Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi de; “ Ömer bey eğitim dışında iyide bir sanayicidir. Çok eski tanışırız. Başarılarını eğitim alanına da taşıdı. Şimdi Avrasya Üniversitesi ile OSB arasında teknolojik bir çalışma yapma arayışımız var. Faydalı olacağına inanıyorum. Karadeniz Teknik Üniversitesinden sonra ilk özel üniversitemiz olan Avrasya’nın da yanımızda olması bizi mutlu etti’ dedi.

 

adminadmin