Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2017 15:37   Güncelleme : 10-04-2017 15:37

Avrupa Hızlı Büyüyen Türkiye’den Korkuyor

16 Nisan referandum çalışmalarına ara vermeden devam eden İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve ardından İlkadımlı Muhtarlarla bir araya geldi.

Avrupa Hızlı Büyüyen Türkiye’den Korkuyor

BAŞKAN TOK MUHTARLARA SESLENDİ

Referanduma sayılı günler kala İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde, Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Cemal Yılmaz Demir, İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Avcılar, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin İlkadım Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Buluşmada konuşan Başkan Tok muhtarlara seslendi.

“MUHTARLARIMIZA BU REFERANDUMDA DA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR”

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi çalışmalarını sürdüren Başkan Tok, İlkadımlı Muhtarlara yaptığı konuşmada; “Bu referandumda muhtarlarımıza çok iş düşüyor. Bizler yoğun bir çalışma temposu içerisinde vatandaşlarımızla bir araya gelirken sizler İlçelerimizin her mahallesinde değerli görevlerinizin yanı sıra bir nevi elçilik yapıyorsunuz. Cumhurbaşkanlığı Sisteminin getireceği büyüme ivmesini doğru anlatmak adına bizlerin adeta gözü kulağı olmalısınız” dedi.

BAŞKAN TOK; “BU PARTİ DEĞİL, GELECEĞİMİZİN SEÇİMİ”

Başkan Erdoğan Tok, konuşmasında referandum seçimlerinin bir parti seçimi değil ülke geleceğini belirleyecek önemli bir seçim olduğunun altını çizerken; “Yapılacak referandum Milletin kararını belirleyerek vesayetten kurtulacağımız, istikrarlı büyümeyi sağlayacağımız ve Güçlü Türkiye yolunda büyük bir adımı atacağımız bir oylama olacak. Bu nedenle Yeni Sistemi vatandaşımıza doğru anlatmak adına az zaman kalmasına rağmen var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

CEMAL YILMAZ DEMİR’DEN REFERANDUM AÇIKLAMASI

Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı VE 2, 23, 24’ÜNCÜ DÖNEM Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir İlkadımlı Muhtarların çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarılı çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Ardından yaptığı konuşmada Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana her zaman halkın ihtiyaçlarını baz alarak çalışmalar yaptığını vurgularken; “Ülke olarak büyük bir gelişim içerisinde olduğumuzu sadece Avrupalı ülkelerin tutumuna bakarak bile anlayabiliriz. Avrupa hızlı büyümemizden korkuyor. İç siyasetimizde de hızlı büyümeyi ve istikrarı sürdürecek sistem Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Bizim ülke olarak kaybedecek vaktimiz yok, hızlı olmalıyız. Bize bu hızı sağlayacak Yeni Anayasa geleceğimizi daha da güçlü yapmamızın önünü açması açısından büyük önem arz ediyor” dedi.

GENÇLER TECRÜBELİ SİYASETCİLERLE BİR ARADA

Ak Parti İlkadım İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programa da beraber katılan Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve 22, 23, 24’üncü dönem Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Teşkilatının genç üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada samimi sohbetlerin yanı sıra Yeni Anayasanın maddeleri ve siyaset üzerine sohbetler gerçekleştirildi.

 

adminadmin