Türkiye
Giriş Tarihi : 05-07-2018 13:18   Güncelleme : 05-07-2018 13:18

Avrupalı Türk Milliyetçilerinden FETÖ’nün Sözcüsü Mahmut Tanal'a Çok Sert Tepki!

Avrupalı Türk Milliyetçilerinden FETÖ’nün Sözcüsü Mahmut Tanal'a Çok Sert Tepki!

Avrupalı Türk Milliyetçileri; FETÖ’nün Sözcüsü ve bütün FETÖ etkinliklerinde ön planda olan CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın açıklamasına tepkilerini Kamuoyuna açıklama yaparak dile getirdi.

Avrupalı Türk Milliyetçileri adına Avrupa Türk Ocakları Avusturya Şubesi adına Fatih Şimşekoğlu’nun yaptığı açıklama şöyle;

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim,

Biz Avrupalı Türk ve Türk Milliyetçileri olarak, Türkiye’de yaşanan depremi sosyal medyadan izlemekteyiz. Son yaşanan Kırıkkale’deki deprem ile ilgili İl Sağlık Müdürü ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi görevden alınmıştır.

Daha evvel zaman zaman sosyal medyada izledik. Adana Araştırma Hastanesi süresiz kurul raporu (2013), Kırıkkale Tıp Fakültesi süresiz kurul raporu (2014), Tekirdağ Namık Kemal Tıp Fakültesi süresiz kurul raporu (2015) hepsi de 16 hastalığı teyit eden raporları ve Bolu İzzet Baysal Tıp Fakültesi’nden alınan süresiz kurul raporu ve doktor kanaat raporu mevcuttur. Bu raporlara müteakiben büyük bir ameliyat geçirdiğini ulusal basın ile Türk Milleti bilmektedir. 7 yıldır kolon kanseridir. 3 tanesi Keskin T tipi olmak üzere 5 kalp krizi geçirdiği raporlarında vardır. 2012-2013 yıllarında İzmir-Kırıklar F tipi cezaevinde 7 klasörlük sağlık kurulu raporlarında kalp krizleri geçirdiği mevcuttur.

Bugün okuduk, CHP milletvekili Mahmut Tanal, Alaattin Çakıcı’ya verilen % 99 ölüm riski vardır ve 1.2.3.4. derece akrabaları ile helalleşme hakkı verilen rapor neticesinde medyayı ve uluslar arası basın, Siyonist üst aklın baskıları ile Cumhuriyet Başsavcısı, İl sağlık Müdürü ve İhtisas Hastanesi Başhekimi görevden alınmıştır. Mahmut Tanal şöyle bir cümle kullandı. Cumhuriyet tarihinde ilk defa fetva niteliğinde bir rapor.

Soruyoruz;

3-5 ay ömrü kaldı raporu verilince yetkililer bunu kabul ederken bu da fetva gibi rapor olmuyor mu Mahmut Tanal’ın mantığına göre ?

Ne yazık ki Kırıkkale’de esen rüzgar, yeni kurulacak hükümette İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı giderayak sanki devletin düşmanları ile aynı ağzı konuşur gibi, Cumhur İttifakı’nın gerçekleşmemesini isteyen bir tavır içerisindeler.

Bugün de “ ADİL ÖKSÜZ’Ü TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVKEDEN, YILLARCA FETÖCÜLER İLE MÜCADELE EDEN, 15 TEMMUZ ÖNCESİ SÜREKLİ DEVLETİ UYARAN SAYIN CUMHURİYET SAVCISI CİHAN ERGÜN’Ü DE CEZAEVİ SAVCILIĞI GÖREVİNDEN ALINIP, KIZAĞA ÇEKİLDİ. YENİ GELEN CUMHURİYET BAŞSAVCISI MEHMET AYAZ İNŞALLAH DEVLETİN İÇİNE SIZMAMIŞ GERÇEK CUMHURİYET SAVCISIDIR.

SAYIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI; HANİ SEN FETÖCÜLER İLE MÜCADELE EDİYORDUN, BASIN AÇIKLAMALARINDA HALA BUNLARI DEVLETİN KILCAL DAMARLARINDAN TEMİZLEYEMEDİK 15 TEMMUZ’DAN BERİ diye bunu sürekli gündeme getiriyorsun!

Yurtdışında yaşayan Ordu ile yakın bağları olan, size bu yazıyı Avrupalı Türk Milliyetçileri adına kaleme alıp, bu hatırlatmaları yapmak bizim için görevdir.

Fırtına hala devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı, Türkiye’de fırtına hala devam etmektedir. Sizi dünyanın her yerinde, Türkiye’de yerden yere vuran 10binlerce polisin, askerin, doktorun, hemşirenin, kaymakamın ölüm emrini veren PKK’nın eş başkanı Selahattin Demirtaş’a yakın olan, devletin kılcal damarlarından temizleyemediğin Fetöcüleri daha iyi bir yere mi getiriyorsunuz ?

15 Temmuz’dan beri Adil Öksüz deyip duruyorsunuz. Adil Öksüz’ü 15 Temmuz’da tutuklayan, gençliğinde ülkücü olan ve  üniversite yıllarında Büyük Birlik Partisi’ne hizmet etmiş,  daha sonra Cumhuriyet Savcısı olan Cihan Ergün’e yapılan haksızlığı dile getirmek için yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu yazıyı kaleme aldık.

DAVUL SİZDE TOKMAK SİZDE

İster Fetö’cü ister PKK’lıları oraya doldurun.

Avrupalı Türk Milliyetçileri adına Avrupa Türk Ocakları Avusturya Şubesi

                                                                                     Fatih Şimşekoğlu

adminadmin