Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-01-2019 13:41   Güncelleme : 17-01-2019 13:41

Avukat Alperen Carus’tan MHP Meclis Üyesiyken İYİ Parti’ye geçen Belediye başkan adayına sorular!

Avukat Alperen Carus’tan MHP Meclis Üyesiyken İYİ Parti’ye geçen Belediye başkan adayına sorular!

Alperen Carus, sosyal medya sayfasından MHP’den İYİ Parti’ye geçen ve geçer geçmez de belediye Başkan adayı olan bir meclis üyesine bazı sorular sordu.

Carus isim vermeden son dakikada MHP’den İYİ Parti’ye geçen ve geçer geçmez de belediye Başkan adayı olan meclis üyesine sorduğu sorular şunlar;

MHP’de seçilmiş sıfatı ile makam işgal eden bazı muhteremler kafalarına göktaşı inmiş gibi birden bire istifa edip İYİ Partiye geçiverdiler. Geçebilirler, bunda ne var? Diyebilirsiniz.

Tabi ki geçebilirler, en demokratik haklarıdır. Ancak bizde de hani biraz şeytanın avukatlığı var, ister istemez sorma ihtiyacı duyduk;

iYİ Parti kurulalı neredeyse 1-1.5 yıl oldu, evvelinde de MHP içinde ciddi bir muhalefet vardı, sizin gibi genç arkadaşları o zamanlar neden sahalarda göremedik?

MHP'den birçok seçilmiş kişi istifa edip, risk alarak İYİ Partiye geçerken siz neyi beklediniz?

Turfanda Cumhurcular olarak AKP cenahı ile olan al gülüm, ver gülüm ilişkilerinizi son ana kadar devam ettirmek sizin için çok mu önemliydi, ya da sizin için bunun önemi neydi?

Bu kadar geç vakte kadar bekleyip, seçime çeyrek kala istifa etmeniz bende bu istifanızın MHP yada lideri ile fikri anlaşmazlığınıza dayalı olmadığına yönelik kesin kanaat oluşturuyor, eğer öyle olsa en başında istifa ederdiniz, istifanızın bu kadar geçe kalmasının altında sadece ve sadece çıkarlarınız yoksa ne var?

Bu kadar süre mücadele verilerek kurulan bir partiye gelip direkt üst makamlara talip olmayı, sizden önce elini taşın altına koymuş partiye emek vermiş insanlara saygısızlık olarak görmüyor musunuz?

Bulunduğunuz siyasi makamı AKP ile olan turfanda ittifakınız icabı haliyle CHP aleyhine yıllarca kullandınız, üstelik bunu İYİ Parti kurulduktan sonra da aynen devam ettirdiniz. Talip olduğunuz siyasi makamlarda olurda şaşıp yanılıp sizi namzet yaparlarsa CHP’lilerden oy istemeye utanmayacak mısınız?

adminadmin