Genel
Giriş Tarihi : 23-12-2019 09:06   Güncelleme : 23-12-2019 09:12

Avusturya Turları

Avrupa’nın benzersiz tarihi ve doğal güzellikleri ile en çok dikkat çeken ülkelerinden olan Avusturya, tatilcilerin de ilgisini yoğun bir şekilde çeker. Avusturya Turları kapsamında çeşitli lokasyonlara seyahatler düzenlenir. Sadece bu ülkeyi kapsayan turlar öz konusu olabilirken, orta ve kuzey Avrupa’yı kapsayan farklı paketleri de tercih edebilirsiniz.

Avusturya Turları

MNG Turizm; yurtdışı paket turlar biçiminde sunduğu pek çok seçeneğin içerisinde size Avusturya Turları kapsamında farklı opsiyonlar sunar. Seyahat tarihinizde uygun turlar içerisinden, ziyaret etmek istediğiniz merkez için dilediğiniz seçimi yapabilir, dakikalar içerisinde tur rezervasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Sizin için sunulan online yapı ile kolayca tatil paketlerine ulaşabilirsiniz.

Avusturya Tarihi ve Kültürel Özellikleri

Her ne kadar Almanya’dan ayrı bir ülke olsa da, Avusturya aslında Alman ülkelerinden bir tanesi olarak kabul edilir. Resmi dil Almancadır ve kültür hemen hemen aynıdır. Hatta iki ülke arasındaki ilişkileri yabancı ülkeler gibi dahi ilerlemez. Ancak her şeye rağmen burası resmi olarak Almanya değildir ve bu kültür bazı noktalarda Alman kültüründen ayrışır.

Polonya ve çevresindeki diğer kuzeydoğu Almanya ülkeleri ile de yakın ilişkileri bulunan Avusturya, tarih boyunca bu medeniyetlerle ilişki içerisinde olduğundan, ciddi bir etkileşime maruz kalmıştır. Avusturya’nın en önemli özelliği; Avrupa Klasik müziği üzerinde ciddi etkileri olmasıdır. Mozart’ın da anavatanı olan Viyana; klasik müziğin başkenti olarak kabul edilir.

Önemli yerler ve Tarihi Mekanlar

Avusturya Turları dahilinde elbette bir çok konser ve opera salonunu göreceksiniz. 2.dünya savaşının izlerini kolay atlatan ülkelerden olan Avusturya; bu dönemden kalan mimari yapıları özenle korumakta ve hala aktif olarak kullanmaktadır.

Avusturya’nın dünyaca meşhur tarihi mekanlarının başında;  Schönburrn Sarayı, Horfburg Sarayı, Belvedere Sarayı ve Aziz Stephan Katedrali gelir. Salzburg Kalesi, Viyana Devlet Opera Binası ve dünyanın ilk dönme dolabı da sizi burada karşılayacaktır.

Yeme-içme

Avusturya Turları sırasında Alman mutfağının benzeri bir yemek kültürü ile karşılaşacaksınız. Ancak burada dünyanın en beğenilen mayalı malt içeceklerine de ulaşabilirsiniz. Bu kültür genel olarak kırmızı et, patates ve kremalı yemekleri ile ünlüdür. Bunun yanında tatlıları da oldukça leziz seçenekler olarak size sunulur. Sosis ve benzeri şarküteri ürünleri noktasında da Avusturya tam bir cennettir.

Eğlence ve Alışveriş

Avusturya Turları sırasında muhteşem bir gece hayatı yerine, klasik kültürün sunduğu eğlence alternatifleri sizi bekliyor olacak. Hemen her şehirde bir opera veya klasik müzik dinletisine erişebilirsiniz. Viyana gibi büyük şehirlerde ise elbette modern gece yaşantısı ve eğlence kültürünün izleri ile karşılaşacaksınız.

Alışveriş konusunda ise Almanya kadar geniş bir ortam sizi bekler. Ülke ekonomik eviye bakımından dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birisidir ve ciddi bir alışveriş ortamı söz konusudur.

En İyi Avusturya Turları Hizmetinizde

Avusturya Turları firmamız avantaj ve ayrıcalıkları ile size online olarak sunulmaktadır. Seyahat etmek istediğiniz tarihi seçerek kolayca alışveriş yapabileceğiniz sitemizde, buraya özel fiyatlarla tur paketleri satın alabilirsiniz. Sizin için uygun fiyatlarımızın yanı sıra, erken rezervasyon indirimleri ve taksitle ödeme avantajları da sunuyoruz. Dilediğiniz zaman soru ve sorunlarınız için müşteri destek ekibimize bağlanabilir, detaylı destek alabilirsiniz.

Avusturya Turları Fiyatları ve Fırsatlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

adminadmin