Siyaset
Giriş Tarihi : 15-10-2013 11:20   Güncelleme : 15-10-2013 11:20

AYIPTIR...

HER PARTİYE EŞİT MESAFEDE

AYIPTIR...
 
"Samsun'da yayınlanan yerel bir gazetede KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz adına bir ilan yayınlandığını ve ilanda halkın Kurban Bayramını kutlayan Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün, CHP'den aday adayı olarak gösterildiğini belirten KADEF Genel Sekreteri Levent Kaya, "Başkanımızın bilgisi dışında, kimin veya kimlerin verdiği bilinmeyen ilanın iyi niyetten uzak tamamen spekülasyon amaçlı olduğunu düşünmekteyiz. Hiçbir partiden aday adaylığını açıklamayan Başkanımızı bir partinin aday adayı olarak göstermek, Başkanımız Op. Dr. Yılmaz Karagöz'e, söz konusu siyasi partiye ve halkımıza yapılmış bir ayıptır" dedi.
 
HER PARTİYE EŞİT MESAFEDE

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün her partiye eşit mesafede duran tavrı yaklaşan yerel seçimler öncesi isminin bir çok siyasi partinin kulislerinde sıkça yer almasına neden olmakta.  En son Samsun'da yayınlanan yerel bir gazete KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz adına bir ilanının yayınlanması  ve ilanda halkın Kurban Bayramını kutlayan Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün, CHP'den aday adayı olarak gösterilmesi üzerine KADEF Genel Sekreteri Levent Kaya açıklamada bulundu:
 
"Başkanımızın bilgisi dışında, kimin veya kimlerin verdiği bilinmeyen ilanın iyi niyetten uzak tamamen spekülasyon amaçlı olduğunu düşünmekteyiz.  Başkanımız Op. Dr. Yılmaz Karagöz şuan için hiçbir partiden aday adayı değildir. Eğer siyasete girerse bunu ilan edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sadece tahminlere dayanan görüşleri bir nebze olsun anlarız. Çünkü konuşulmak başka, aday olmak başkadır. Son zamanlarda karşılaştığımız kişiler tarafından en çok sorulan soru, Başkanımız Sayın Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün hangi siyasi partiden aday olacağıdır. İnsanların Başkanımızı siyasette görme gibi beklentileri var. Bunu doğal olarak görüyorum. Çünkü Op. Dr. Yılmaz Karagöz gerek kişiliği, gerek bilgi ve becerisi ile her görevi başarılı bir şekilde gerçekleştirecek yapıda. Bunu gören insanlarımız sempati duyduğu parti ile Sayın Karagöz'ü özdeşleştirmektedir. Ancak bu son yapılan olay tamamen bunun dışındadır. İyi niyetten uzak spekülasyon amaçlıdır. Ne niyetle ve niçin yapıldığı bilinmemektedir. Bu yanlışlığın düzeltilmesi için gazete ile görüştük. Özür yazısı yayınlayacaklar. Daha önce açıkladığımız gibi başkanımızı siyasi arenada görmek mutlu eder. Ancak bu karar tamamen Başkanımız Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün kararıdır. Lakin henüz hiçbir partiden aday adaylığını açıklamayan Başkanımızı bir partinin aday adayı olarak göstermek, Başkanımız Op. Dr. Yılmaz Karagöz'e, söz konusu siyasi partiye ve halkımıza yapılmış bir ayıptır."
adminadmin