Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-12-2019 14:53   Güncelleme : 07-12-2019 14:53

Ayvacık'ta İlçe Esnafı İle İstişare Toplantısı Yapıldı

​Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ilçe esnafıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Ayvacık'ta İlçe Esnafı İle İstişare Toplantısı Yapıldı

Ayvacık Belediyesi tarafından tertip edilen toplantıda, Başkan Kalaycı İlçenin  genel durumu, yapılacak ve yapılmakta olan projeler hakkında esnafları bilgilendirdi. Katılımcı bir yönetim anlayışı ile her türlü görüşe ve istişareye açık olduğunu dile getiren Başkan Halil Kalaycı, Ayvacık’ın genel sorunlarını herkesin bildiğini ve bu sorunların nasıl ortandan kaldırılacağı, İlçenin kalkınması için neler yapılabileceği konusunda karşılıklı görüşleri dinlemek amacıyla böyle bir toplantıyı düzenlediğini belirtti.

Hepimizin ortak gayesi İlçemize hizmet etmek diyen Ayvacık Belediye Başkanı “En güzel hizmetleri el birliği ile ilçemize kazandıracağız. Yaptığımız çalışmalar hakkında sizleri bilgilendirmek ve istişare etmek için bu toplantıyı düzenledik. Sizlerin fikir ve görüşleri bizim için çok önemli. İlçemize bir şeyler yapacaksak bunu hep birlikte istişare ederek yapacağız. Ayvacık, Ayvacık esnafı ile yükselecek. Herkes hedefimize sıkı sarılırsa sonucunda gelen güzellikleri beraber yaşayacağız. Sizler marka ilçe hedefimizde en önemli halkada yer alıyorsunuz. Siz inanırsanız, İlçemize sahip çıkarsanız beraber başaracağız. Desteğiniz, gücünüz, aklınız, birikimleriniz, görüşleriniz çok önemli” dedi.

İlçe esnaflarının Ayvacık ile ilgili görüşlerinin de değerlendirildiği toplantı istek ve taleplerin dinlenmesinin ardından sona erdi.

adminadmin