Genel
Giriş Tarihi : 09-08-2017 09:15   Güncelleme : 09-08-2017 09:15

Aziz Yıldırım: Tff istifa etmeli!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'in de katıldığı programda Samsun'daki Süper Kupa maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım: Tff istifa etmeli!

Milli Takım'daki teknik direktör sorunu ve Samsun'daki Süper Kupa maçında yaşanan olaylar nedeniyle TFF'ye yüklenen Aziz Yıldırım, Federasyonun istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım'ın TFF ile ilgili açıklamaları şöyle: "Basına açıklama yapıyorum, ceza veriyorlar. Aralık ayının sonuna kadar cezalıyım. Bugün bu TFF'nin Samsun'daki görüntüsünden sonra istifa etmeli. Beceriksizler çünkü. Yine ceza verecekler bana ama önemli değil. Fatih Terim olayında Şekip Bey dedi ki, "Tazminat ödenirse olayın takipçisi olacağız."! Fatih Terim'i sokağa atıyorsunuz, sonra parayı ödemeyeceğim. Çocuk oyuncağı değil bu. Ödemeyeceğim, konuşacağım falan yok. Türkiye'de hiç antrenör yok mu? 4 maç ne demek? Getirdiğin adamı 4 maç için mi getirdin? Getirdiysen o da yanlış. Bu senenin ismi Lefter olsun dedik, yazı gönderdik. Yapın Lefter'i, seneye de İlhan beyi yapın. Neden yapmıyorsunuz? Bundan sonra ben ceza almam haberiniz olsun. Ben 19 senedir başkanlık yaptım, kimlerle başkanlık yaptım geldim gittim."

adminadmin