Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-01-2019 11:55   Güncelleme : 11-01-2019 11:55

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: Organize Sanayide Hedef Cazibe Merkezi Olmak

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: Organize Sanayide Hedef Cazibe Merkezi Olmak

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe için büyük önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Başkan Kılıç ziyaret programında ilk olarak Bafra Organize Sanayi Bölge Müdürü Recai Akçer ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Organize Sanayi Bölgesine yönelik ziyaretlerinde firmalarda incelemelerde bulundu.

“Her adımımız Organize Sanayimizin cazibesini arttırmaya yönelik olmalı”

“Organize Sanayi Bölgeleri uygulaması ile ekonomik anlamda mekânın rasyonel kullanılması için sanayi işletmelerini toplu olarak bir bölgede toplayarak, ekonomik getiri ve maliyet etkinliğinin sağlanması, dışsal ekonomiler yaratılması hedefleniyor” Şeklinde düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Kent planlaması açısından ise öncelikli olarak kent planlama ilkeleri temel alınarak, makro ve mikro yer seçimi kriterleri uygulanıyor. Plansız kent ve sanayi gelişimine son vermek ve çevre problemlerini ortadan kaldırmak için geleceğe dönük sanayi odaklı planlı bir kent kurulması amaçlanıyor. Bafra’mızda da bu yönde hayata geçen Organize Sanayimiz de her adım cazibe merkezi olmak yönünde atmalıyız ”Dedi.

adminadmin