Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-12-2019 08:57   Güncelleme : 10-12-2019 08:57

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: Yol haritamız cumhurbaşkanımız!

Belediye Başkanı Hamit Kılıç öncülüğünde çalışmalarına devam eden Bafra Belediyesi’nde toplumun tamamını kucaklayan, ortak akıl odaklı hizmet anlayışı hâkim.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: Yol haritamız cumhurbaşkanımız!

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇİZDİĞİ YOLDAYIZ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği yol haritasına uygun olarak ilerliyoruz şeklinde konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Seçildiğimiz gün itibarıyla artık bize oy versin vermesin, şehrimizdeki herkesin belediye başkanı olarak görev yapmaya her düşünceye açık olmaya özen gösteriyoruz. İlçede yaşamını idame ettiren her kesim ve yaş gurubuna paydaşlarımız olarak bakıyoruz. Onlarla Bafra’mızın sorunlarını çözme konusunda aynı amaç etrafında birleşiyor, görüşlerine önem veriyoruz. Bu anlamda konuşacak ve tartışacağız. Eksikliklerimiz var ise tamamlayacak, yanlışlarımız var ise de düzelteceğiz.

BAFRA’DA ORTAK AKIL HÂKİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Belediyeler polemik siyaseti değil, eser siyaseti üretme makamlarıdır” sözlerini hatırlatan Başkan Kılıç: “Çalışmadan, çabalamadan, eser vermeden yapılan her çaba şehirlerimize ve insanlarımıza vakit kaybettirmekten, ülkemizin enerjisini heba etmekten öte bir işe yaramaz. Bafra’mızın ve hemşehrilerimizin menfaatleri söz konusu olduğunda toplumumuzun farklı kesimlerini aynı ortak paydada buluşturmak için gerçekten samimi gayret gösterdik. Göstermeye devam edeceğiz.

BAFRA’MIZIN ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

Başkan Kılıç: “Siyasi olarak elbette farklı görüşlere ve duruşlara sahip olabiliriz ama Bafra’mızın ali çıkarları söz konusu olduğunda birlikte hareket edebilme erdemini gösterebilecek kadrolara sahibiz. Ülkemizin, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde burada ortaya koyduğumuz fotoğrafı çok çok önemli görüyorum.

Hatırlanacağı gibi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, göreve gelmesi ile birlikte hayata geçirdiği Ortak Akıl Buluşmaların kapsamında aralarında şimdiye kadar görev yapmış belediye başkanları başta olmak üzere, Mahalle Muhtarları, Galericiler Sitesi, Kızılırmak Sanayi Sitesi, Taksiciler Derneği, Minibüsçüler Derneği, Türk Kamu-Sen, Genç İş Adamları Derneği, Terziler ve Tuhafiyeciler Odası, Marangozlar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Elektrik ve Elektronikçiler Odası, Müteahhitler, Dolmuşçular ve Gençlerle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunmuştu.

adminadmin