Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-06-2019 13:53   Güncelleme : 21-06-2019 13:53

Bafra Belediyesi 16. Sünnet Şöleni Ne Zaman!

Bafra Belediye Başkanlığınca organize edilen ve bu yıl 16.sı yapılacak olan Sünnet Şöleni kayıtları başladı.

Bafra Belediyesi 16. Sünnet Şöleni Ne Zaman!

Ağustos ayı içerisinde yapılacak 16. Sünnet Şöleni başvuruları 28 Hazirana kadar devam edecek.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunacak. İlgili müdürlük tarafından ailelerden istenen evraklar tamamlandıktan sonra başvuru gerçekleşecek.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneklerinden biri olan Sünnet Şölenlerimizin bu yıl 16.sını gerçekleştireceğiz. Sünnet Şöleni, kayıtlarımız başladı. Ailelerimiz, kayıtlarını Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze müracaat ederek gerçekleştirebilirler. İstenen belgelerin yanı sıra müdürlüğümüz yetkililerince ailelere verilecek formlar doldurularak kayıtlar gerçekleştirilecek.

Belediyemiz yıllardır yüzlerce hatta binlerce çocuğumuzu sünnet ettirdi. Bu yıl da katılımın yüksek olacağını düşünüyorum. Kayıtların ardından çocuklarımızın sünnet işlemleri gerçekleştirilecek. Sünnet işlemleri sonrasında yapacağımız duyuru ile de Sünnet Şöleni tarihimizi açıklayacağız. Bu yıl yine güzel bir programla şölenimizi gerçekleştirip, çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı attığı bu özel günde onların ve ailelerimizin mutluluğuna ortak olacağız.

Sünnet Şölenimizde emekleri olan başta sağlık personelimiz, belediye personelimiz ve muhtarlarımız olmak üzere herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.”

adminadmin