Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-09-2019 10:18   Güncelleme : 03-09-2019 10:18

Bafra Belediyesi Taşınmazlarını Kiraya Veriyor!

Bafra Belediyesine ait 15 taşınmaz 3 yıllığına kiraya verilecek.

Bafra Belediyesi Taşınmazlarını Kiraya Veriyor!

İhale 17 Eylül tarihinde Başkanlık Makamında yapılacak.

Bafra Belediyesinin ihale ile ilgili duyuru şöyle;

BAFRA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

MADDE 1-İlçemizin Muhtelif Mahallelerinde bulunan ve mülkiyeti Belediyemize ait taşımazlar; 17.EYLÜL.2019 Salı Günü Saat 14.30’da 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 35/A maddesine göre Kapalı Teklif Usulü Artırma ile kiraya verilecektir.

MADDE 2-Kiraya verilecek taşınmazlar ile ilgili şartnameler Belediye’miz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir veya 250,00 TL bedelle temin edilebilir.

MADDE 3-İhale Belediye Başkanlık Makamında (İhale Komisyonu) 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 35/A maddesine göre Kapalı Teklif Usulü Artırma ile yapılacaktır.

MADDE 5-İhaleye katılabilmek için;

a)Kanuni ikametgah sahibi olmak,

b)Tebligat için adres göstermek,

c)Gerçek kişilerde Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Tüzel kişilerde ise Oda Sicil kaydı ile imza sirküleri,

d)Geçici teminatını Belediye veznesine yatırdığına dair makbuz veya teminat olarak kabul edilen değerlerden, banka teminat mektubu, Devlet tahvili vb.

e)İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel (şirket müdürünün veya şirket adına ihaleye katılan yetkili) kişilerin sabıkasız olduğuna dair (ihalelere katılmaktan yasaklanmamış olmak) ilgili makamlardan ihalenin yapıldığı ay içinde alınmış adli sicil kaydı,

f)Vekaleten iştirak edilmesi halinde Noterce düzenlenmiş vekaletname olması,

g)Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz,

h)Belediyemizden alacakları borcu yoktur yazısı.

MADDE 6-İhale Belediye Başkanlık Makamında (İhale Komisyonu )2886 Sayılı D.İ.K’nun 35/A maddesine göre Kapalı Teklif Usulü Artırma ile yapılacaktır. İhaleye iştirak edecek istekliler ihale günü olan 17.EYLÜL.2019 Salı Günü Saat 14.30’a kadar teklif zarflarını,

a)Teklifi içeren iç zarf.

b)İhaleye katılmak için istenen belgeler ile teklif mektubunu içeren iç zarfın konulacağı dış zarfları hazırlayarak iştirakçi hangi kiralanana ait olduğunu belirtir dosyalarını Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne 17.EYLÜL.2019 Salı günü saat 14.30’a kadar vereceklerdir. Buna karşılık ihaleye iştirak belgesini alarak saat 14.30’da İhale komisyonu huzurunda olacaklardır.

İlan olunur.

adminadmin