Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2020 09:39   Güncelleme : 21-02-2020 09:39

Bafra Belediyesi Üretiyor, Tasarruf Sağlıyor

Bafra Belediyesi, ilçe genelinde kullandığı park ve dolmuş duraklarında kullanılan oturma grupları, banklar, kamelyaları kendi bünyesinde üretiyor.

Bafra Belediyesi Üretiyor, Tasarruf Sağlıyor

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatı ile üretimde hızlı bir ivme yakalayan ve dışa bağımlılıktan kurtaran söz konusu uygulama sayesinde, Bafra Belediyesi ciddi anlamda tasarruf sağlıyor.

 

Bafra Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü şantiyelerinde bulunan atölyede üretilenler, ilçe merkezinde ihtiyaç durulan noktalarda kullanılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç "İlçe merkezimizde dâhil olmak üzere tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan; kamelya, bank, çim görünümlü çöp konteynerleri, kalem çit gibi ihtiyaçlarımızı kendimiz üreterek, maliyeti önemli ölçüde düşürüyoruz. Bu belediyemize ciddi manada tasarruf sağlıyor. Belediyemizi dışa bağımlıktan kurtaran çalışmalarımıza üretim yelpazemizi genişleterek devam edeceğiz “Dedi.

 

Bafra Belediyesi, ekipleri estetik görünümü ile de dikkat çeken ürünlerin yanında, hizmet ağını genişletmek ve daha modern hale getirmek için yeniden projelendirilen Kadın Emek Pazarı stantları ve tabelalarını da kendileri hazırlıyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN