Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-01-2019 13:52   Güncelleme : 29-01-2019 13:52

Bafra Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri ilçede bulunan fırınlara yönelik inceleme ve denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Bafra Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek, pide ve unlu mamullerin, sağlıklı ve hijyen koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla fırın denetimlerine devam ediyor.

Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajından, fırınların temizliğine ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak, Bafralılarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafa da teşekkür ediyoruz” dedi.

Kılıç, “Bafra İlçe’mizdeki fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra ambalaj, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını da kontrol ediyoruz. Özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerin sıklaşacak” Dedi.

adminadmin