Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-11-2018 09:59   Güncelleme : 15-11-2018 09:59

Bafra Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız Eğitim bir sen Samsun şube Başkanlığı’na aday oldu!

Bafra Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız Eğitim bir sen Samsun şube Başkanlığı’na aday oldu!

Eğitim Bir Sen Bafra Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Eğitim Bir-Sen Samsun 1 No'lu Şube Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Eğitim Bir Sen Samsun şube binasında yaptığı basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Hamdi Yıldız, "Biz kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan'ın 'Kim olursa olsun mazlumun yanında olacağız' diyerek başlattığı mücadelede Türkiye’nin en büyük emek hareketi, örgütlü gücü haline gelen sendikamızın Samsunumuzda sorumluluğunu üstlenmek ve bayrağı daha ileriye taşımak üzere yola çıktık" dedi.

Eğitim Bir-Sen Samsun 1 No'lu Şube Başkan adayı Hamdi Yılmaz şöyle konuştu;

17 Kasım 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Eğitim Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şubemizin 6. Olağan Genel Kurul Öncesinde, Daha iyisi var her zaman,  

Sınırı yok mükemmele varmanın, Zaman ne getirir bilinmez ama, Daha iyi olmalıyız YARIN diyerek yola çıkan, herkese yetecek kadar sevgisi, güler yüzü, ilgisi ve alakası, herkesi kucaklayacak kadar hoşgörüsü ve muhabbeti, herkese ulaşacak kadar enerjisi ve cesareti olan,

KİM OLURSA OLSUN MAZLUMUN YANINDA OLACAĞIZ

Sendikal deneyim ve tecrübesi ile kararlı, emin, güvenilir, dürüst, dik duruş sergileyerek,

Geçmişine bağlı geleceğe ve yeniliğe açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışını hakim kılacak olan yönetim kurulu adaylarımızı ve zorunlu organlarda görev alacak kurullarımızı tanıtmak, kamuoyu ile paylaşmak üzere toplandık. İlginize ve katılımınıza teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. 

Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnanın: “Kim olursa olsun mazlumun yanında olacağız” diyerek başlattığı, İyiye, güzele, doğruya yönelmiş Erdemli insanları bir araya getirerek kurduğu küçük bir fidan iken koca bir çınar olan Türkiye’nin en büyük emek hareketi, örgütlü gücü haline gelen sendikamızın Samsunumuzda sorumluluğunu üstlenmek üzere yola çıktık.

Yeniden Büyük Türkiye hedefinde ülkemizin geleceğini inşa ve ihya etmek üzere sivil toplum olarak Samsunumuzda üzerimize düşenin fazlasını yapmak üzere yola çıktık.

İlimizde, ülkemizde, Medeniyet havzamız, gönül coğrafyamızda mağdur edilenlerin, mazlum olanların haksızlığa uğrayanların gür sesi, tutan eli, yürüyen ayağı, kanayan yarasını saran, akan gözyaşını silen, olmak için yola çıktık.

8000 üyemizden aldığımız gücü eğitim ve eğitimcinin kazanımına dönüştürmek için yola çıktık.

Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan üyelerimizin gönüllerinde yer edinmek için yola çıktık.

Eğitimin kalbinin Samsun’da atacağı sempozyum, panel, konferans, seminer, eğitim kampları, kongreler gibi organizasyonları paydaşlarımız ile yapabilmek için yola çıktık.

Hiçbir kurum ya da kişiye rakip değil refik olmak; sendikal birikim ve tecrübemiz ile saatin zembereğini yeniden kurmak için yola çıktık.

Koltuklara oturmak için değil sendikamızı ayağa kaldırmak için yola çıktık.

Kısacası değişim için yola çıktık.

Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkan Adayı Hamdi Yıldız’ın yönetim kurulu aday listesi şöyle;

HAMDİ YILDIZ              Başkan Adayı

ALİ KIROĞLU                Başkan Yardımcısı Adayı

AYHAN ASLANBAY      Başkan Yardımcısı Adayı

HAMZA SOFUOĞLU    Başkan Yardımcısı Adayı

ÖMER YASAN              Başkan Yardımcısı Adayı

SEYİT AHMET COMART Başkan Yardımcısı Adayı

FİKRET BOSTAN  Başkan Yardımcısı Adayı

 

adminadmin