Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-01-2019 09:19   Güncelleme : 29-01-2019 09:19

Bafra’da Ak Parti MHP birliktelik mesajı!

Bafra’da Ak Parti MHP birliktelik mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Ocak tarihinde Samsun’da gerçekleştirdiği Aday Tanıtım Toplantısı ile Cumhur ittifakının Hamit Kılıç’ın Bafra Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşmesinin ardından MHP İlçe teşkilatı iade-i ziyarette bulundu.

Ak Parti İlçe binasında gerçekleşen ziyarete, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve İlçe Yönetimi, Bafra Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz İlçe yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik kolları başkan ve üyeleri katıldı.

Semiz: “31 Mart diğer seçimlerden çok daha önemli”

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da da 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’li kardeşlerimizle birlikte çalışacağız. Genel Başkanlarımızın tüm konuşmalarında belirttikleri gibi, bu seçimde Cumhur İttifakının üstün bir oy oranı ile kazanılmasını hedefliyoruz. Ülkemizi ekonomik krize sokmak isteyen iç ve dış düşmanların oyunlarına karşı bir duruşun adıdır Cumhur ittifakı. Samsun ve tüm ilçelerinde yüksek bir oy oranı hedefliyoruz” Dedi.

Turna: “Üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ziyarette “Milliyetçi Hareket Partisi tarihi boyunca sorumluluk almış, kişisel çıkarların değil ülke çıkarlarının öneli olduğu bir davayı temsil ediyoruz. Cumhur ittifaklının Bafra belediye Başkan adayı olarak belirlediği Hamit Kılıç’ın yük bir oy oranı ile seçilmesinde bizim üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğiz. “Dedi.

 Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Bafra belediye Başkan Adayı olan Hamit Kılıç ise, Bizler Cumhur İttifakından önce de Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle sık sık görüşmelerde bulunuyor, istişareler gerçekleştiriyorduk, Gayesi seçimden çok vatan bekası olan iki görüşün Cumhur İttifakı adı altında aynı hedefe odaklanması kadar makul bir şey yok” dedi.

Kılıç: “Liderlerimize Bafra’mızın farkını göstermeliyiz .“

 “Cumhur İttifakının bütün Türkiye genelinde alacağı oy oranı, ülkemiz üzerinde hesaplar yapan iç ve dış düşmanlara da çok iyi bir cevap olacaktır. Cumhur ittifakın ruhuna uygun hareket edeceğiz. Seçim sonrası aldığımız oy oranı ile de bu ittifakın ortaya çıkmasında gayretleri olan iki liderimize Bafra’mızın farkını göstermek istiyoruz” Dedi.

adminadmin