Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2019 11:30   Güncelleme : 09-12-2019 08:08

Bafra'ya bir müjde daha!

Bafra Belediyesi’nin, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünden eski stadyumunun bulunduğu alanın kendilerine ücretsiz tahsis edilmesine yönelik talebi kabul edildi.

Bafra'ya bir müjde daha!

Tahsis işlemi özellikle Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’nın yoğun çabaları ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ısrarlı girişimleri sonucu sağlandı.

Bafra Belediyesi ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki tahsis protokolü önümüzdeki günlerde imzalanacak.

Bafra Belediye Meclisinin olağan Aralık ayı toplantısında, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün dilekçesi görüşüldü.

Dilekçeye istinaden 50.540.00 m2’lik alanın Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Bafra Belediyesi’ne tahsisi sonucu, söz konusu alan ile ilgili protokolün Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından imzalanma yetkisi, Bafra Belediye Meclisi tarafından oylandı ve kabul edildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Eski stadyumun bulunduğu 50.540.00 m2’lik alan Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’nın girişimleri ile Belediyemize tahsis edildi. Bu konunun üzerinde kararlı bir şekilde duran ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşerek buranın Belediyemize devrini sağlayan Sayın Orhan Kırcalı’ya ilçemiz adına teşekkür etmek istiyorum. İmzalanacak protokolde şahsımı yetkilendiren değerli meclis üyesi arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Söz konusu alanın tahsisini almamızla birlikte, bu alanda detaylı bir fizibilite çalışması yaparak, ilçemize yakışır bir şekilde projelendireceğiz.” Dedi.

adminadmin