Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-01-2017 13:10   Güncelleme : 17-01-2017 13:10

Bağıra Bağıra

Samsunspor bağıra bağıra uçuruma gidiyor.

Bağıra Bağıra

Osman Özköylü hocanın sürekli mazeret üretmesi takımı olumsuz etkiliyor.

Peşinen yenilgiyi kabul ediyor, böyle bir mantıkla bir yere varılırmı? Bu gidişin sonu korkarım hüsran.

Osman hoca ilk devre boyunca, sahaya bakıyorum yetersiz, kulübeye bakıyorum kimse yok diyerek kendisini kurtarmaya çalışırken aslında takıma öğretilmiş tembelliği ve çaresizliği işledi.

Takımın kadrosunun yetersizliğini biz de biliyoruz ama topçulara moral vermeye, motive etmeye çalıştık. Hoca ise bilerek ya da bilmeden sizden bir şey olmaz, bundan fazlası olmaz diyerek çocukların motivasyonunu bitirdi. O yetersiz takım Osman hocadan önce Denizlispor’u yenmişti ve o Denizlispor Ali Tandoğan’dan sonra hem de deplasmanda hem de bizi burada yenen Eskişehir’i ve Göztepe’yi farklı yendi. Bir hoca elindeki topçuların performansını yükseltmek için onlara moral verir en azından rakipte 11 kişi biz de 11 kişiyiz çıkın mücadele edin terinizin, nefesinizin son haddine kadar kullanın demesi gerekirken bizden birşey olmaz diyerek, puanları ikram ederek devreye girdik.

Durum değişir diye ümit ederken hocadan gelen ilk açıklama yine şaşırttı.

Alınan futbolcular istediğim seviyede değiller. Kone, Kenan ve Göksu’yu geçsek bile Konyaspor’dan aldığımız Vedat ve Abdülkerim bu sezon çeşitli kulvarlarda 10 un üzerinde maçta oynadığını biliyoruz. Aykut Kocaman hocanın takımlarındaki oyuncuların koşu mesafelerini dünya biliyorken bu çocukların takıma girdiğini de biliyorken Osman hoca bir bakıma Aykut hocayı beğenmemiş olmuyor mu?

Bandırmaspor maçı öncesi yine aynı şeyi yaparak peşinen yenilgiyi kabul etti.

Açıklamaya bakar mısınız Bandırmaspor bizden daha hazır bir takım. Buyrun burdan yakın.

Zaten maç başlamadan bitti. Mazeret te hazır ama böyle olmaz. İçerdeki ilk maça bakıp hocayla ilgili tavrımı netleştireceğim. Samsunspor bizim tabi ki üzülüyoruz ama herkesin de işini layığıyla yapmasını bekliyoruz.

Takımın ruh halini özetleyen bir pozisyon yaşandı. Maçın 42. dakikasında bizim sağ kanattan rakip ceza sahasının sol bölümüne orta atıldı. Bölgede bizden iki rakipten bir oyuncu vardı. Top bizim Hasan’ı aştı, Murat’la Hasan’ın arasında yer tutan rakip oyuncu Bahrican topu göğsüyle istop edip atak başlattı.

Ve bizim iki oyuncumuz top bize gelmedi diye mücadeleyi bıraktı. Takımın durumu bu. Bir takım başarılı olacaksa oyuncuların topa gitmesi, oyunu bırakmaması gerekir bizde ise futbolcular da hocanın mazeretlerinin arkasına sığınıyorlar.

Birisi Murat’a ofsayt kuralının kaldırılmadığını söylesin. Sayın Murat kardeşim takımın en skorer oyuncusu sensin ama biraz dikkatli ol ofsaytta oyunu seyrettiğin için çok önemli olabilecek iki pozisyonu yedin zaten üzüntüden canımız burnumuzda.

Lütfen herkes işini hakkını vererek, layığı ile yapsın. Biraz güven, biraz ciddiyet ve biraz da istek LÜTFEN!

Adnan ÖZ

adminadmin